25 Nisan 2018 Çarşamba

Aşk neye benzer

Aşk neye benzer adlı galerisi ile Amanda Oleander, Florida, Fort Lauderdale’de Şili ve Venezüella kökenli ailelere dünyaya geldi. Oleander, 16 yaşındaki Kasırgası Wilma’yı takip ederek Fort Lauderdale’den ayrıldı.  Charlotte, North Carolina’ya taşındı ve burada okulunu tamamladı. North Carolina Üniversitesi’nden bir illüstrasyon ile Güzel Sanatlar Diploması derecesiyle mezun oldu.


2013 yılında Oleander, yaratıcı tasarım ajansı NCLUSIVE ile staj yaptıktan sonra Paris Hilton ve Antonio Cromartie gibi markalar ve ünlüler için grafikler ve çizimler hazırladıktan sonra Los Angeles’a taşındı. 2014 yılında, Oleander E için çalışmaya başladı! İlk in-house, tam zamanlı illüstratör olarak eğlence.


Sözleşmesini tamamladıktan sonra, Oleander, kendi kişisel markasını yarattığı Amanda Oleander’i resimlerini tanıttı.


New York’taki Tomorrow Show TV’de, New York’ta Social Media Baker’ın Engage’sinde, San Francisco’da New York’taki Summit Live’da ve Los Angeles’ta ve Los Angeles’ta, sanat ve sosyal medya konularında bir Keynote Konuşmacı oldu. Miami’deki Art Basel’de Vanity Fair Sosyal Kulübü.


Sanatçının kendi hayatından derlediği ve aşkın en samimi , en doğal halini aşk neye benzer adlı galerisini kendi hayatından esinlenerek bizler için çizmiştir.


Aşk neye benzer galeri





Aşk neye benzer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder