9 Nisan 2018 Pazartesi

en iyi driver güncelleme programı

en iyi driver güncelleme programı Driver Booster programıdır. Bu programı indirerek bilgisayarınızdaki tüm aygıtların güncellemesini yapabilirsiniz. Driver güncelleme Windows 10 üzerinde tüm driverlarınızı eksiksiz bir şekilde en son sürümleri ile güncellemeyi sağlar. Driver booster en iyi driver güncelleme programı olarak bilgisayardaki sürücülerinizin eksik yada hatalı yüklemeye karşı otomatik olarak tek tuş ile ücretsiz olarak yükler. Size arkanıza yaslanıp izlemek kalır. Tüm bu işlemleri yaparken, internetinizin hızına bağlı olarak süre geçecektir.



Öncelikle bilgisayarınızdaki tüm donanımı tarayarak eksik yada tarihi geçmiş driver varsa bu tespit ederek, hangilerin eksik hangilerinin tarihi geçmiş olduğunu size raporla sunarak, güncellemek isteyip istemdiğinizi soracaktır. Güncelle dedikten sonra işlemler bitecektir. Tüm işlemler bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı isteyecektir. Yeniden bilgisayarınızı başlayarak kurulum yapılan sürücünün doğru çalışmasını sağlamalısınız.


Windows 7 driver güncelleme için Driver booster en iyi driver güncelleme programı olarak kullanabilirsiniz. Program Windows kategorisindeki tüm işletim sistemlerinin aygıt yükleme ve güncelleme işlemlerine olan sağlar. Bilgisayardaki ekran kartı , ses kartı , tv kartı, Monitör, web kamerası ve aklınıza gelebilecek tüm aygıtları, üreticinin sitesindeki en son sürümü ile tek tıklama ile tespit eder. En son sürümü tespit edilen güncel sürücüleri bilgisayarınıza yükler.


USB Sürücü Güncelleme


Driver Booster bilgisayarınızdaki notebooklarınızdaki usb sürücü güncelleme işlemlerini, usb versiyonlarınıza göre, üreticinin desteklediği en son sürümü hatasız bir şekilde yükler.


Bazı durumlarda driver booster bilgisayarınızdaki sürücülerin görünmemesi gibi problemler ile karşılaşmanızı engeller.



en iyi driver güncelleme programı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder