12 Nisan 2018 Perşembe

Sivilce Lekelerine Nasıl Geçer? Çözüm

Sivilce Lekelerine Nasıl Geçer? Çözüm


Sivilce sorunu oldukça rahatsız ve sinir bozucu bir cilt sorunudur. Sivilceler uygun ilaçlar ve cilt bakımları ile tedavi edilse de sivilce izleri cilt üzerinde kalabilir. Bu izleri kaybetmek için piyasada bir çok kozmetik ürün bulunmaktadır. Çoğu ürün kimyasal içeriklilerini ile lekeleri hafifletse de uzun bir zaman sonrasında cilde zarar vermektedir. Bu tür kozmetik ürünlerin yanı sıra doğal ve bitkisel ürünler kullanılmaktadır. Bitkisel ürünler sivilcelerin izlerinizi sağlıklı bir şekilde giderilmesine yardımcı olur. Sivilce izleri geçmesi zor izler olduğu için sabırlı olunması ve istenilen sonuç elde edilene kadar uygulamalara devam edilmelidir. Sivilce izleri yok eden maske tarifleri ve bitkisel ilaçlar için makalemizi okumaya devam edin.


 


sivilce lekesine kesin çözüm
kırmızı sivilce lekeleri çözüm

ZEYTİNYAĞI uygulayarak sivilceleri ve yara izlerini ve kırmızı sivilce lekeleri azaltabilir. Zeytinyağı uygulamasından sonra cilt buhara maruz bırakılarak gözenekler temizlenir ve yara izlerini temizlemeye ve yardımcı olur.

SANDAL ağacı sivilce izlerine doğrudan uygulanır. Cildin rengini açmasını sağlar ve hafiflemesine yardımcı olur. Sandal ağacı tozu gül suyu süt ile karıştırılır. İzlerin üzerine uygulandıktan sonra bir saat kadar beklenir ve sonra cilt yıkanır.Sivilce Lekelerine Nasıl Geçer? Çözümünü yazıyı okuyarak devam edebilirsiniz.


BADEM kürü iyi gelmektedir. Badem geceden süt ya da su içerisinde ıslatılır,12 saat kadar beklenmesi gerekmektedir. Ertesi gün badem kabukları soyulur ezilerek hamur haline getirilir. Bu hamura biraz gül suyu eklenerek sonra yara izlerine uygulanır.


LİMON suyu cilt hücrelerinin kendisini yenilemesine yardımcı olur. C vitamini açısından zengin bir içeriğe sahip olan limon ile cilde masaj yapılabilinir. Koyu lekelerin açılmasını sağlar. Pamuk yardımıyla limon suyuna batırılarak yavaşça yüze uygulanır. Cilt tarafından emilmesi beklenir. Bu işlem cildin yenilenmesi yardımcı olur bir taraftan da cildin açılmasına yardımcı olur. Günde iki kez limon suyu tüketilebilinir. İzlerin kaybolmasına yardımcı olur.



KARBONAT doğal bir beyazlatıcıları olarak kullanılır, cilde karbonatla ovalayabilirsiniz. Biraz karbonat ve su karıştırılarak hamur haline getirilir ve cilde uygulanır. Beş dakika bekledikten sonra cilt yıkanır. Düzenli uygulandıktan sonra ciltteki lekeler hafiflerse azalır.


TURP tohumları hamur haline getirilir düzenli olarak cilt lekelerine uygulanır. Turp sivilce lekelerinde oldukça etkilidir.


PATATES sivilce izlerini azaltmaya yardımcı olan doğal bir bitkisel çözümdür içerisinde sülfür ve potasyum bulunmaktadır. Çiğ patates püresi lekeler ve sivilce üzerinedir uygulanır. Sivilce izleri için bitkisel içerikli krem ve jeller de kullanılır. Bu jeller bitkisel besinler içermektedir. Yara izlerinde oldukça etkilidir. Sivilceler her yaşta ortaya çıkar, ergenlik sorunu gibi görünseler, bile. Bu sivilce ve lekelerden kurtulmak için kimyasal ürünler yerine bitkisel ürünler tercih edilmelidir. Uygulama yaparken uzmanına danışılmalıdır. Hassas olan ciltler için limon suyu kullanımında mutlaka su ile inceltilmelidir. Yoksa cildi tahriş edebilir, bitkisel yöntemler denerken sabırlı olmak acele etmemek gerekmektedir. Cildimizde çıkan sivilceleri patlatmamak önemlidir, aksi takdirde sivilce izlerine maruz kalırız.


Nedir bu sivilce lekelerinden çektiklerimiz ? Sivilce Lekelerine Nasıl Geçer? Çözüm yokmu ?



Sivilce izleri için maske kullanarak kurtulmanız mümkün. Birçok neden den dolayı sivilce çıkabilir. Bu nedenden dolayı sabırlı olmak önemlidir. Çıktığı gibi kaybolur, çok fazla sivilceler üzerinde oynamamak önemlidir. Yüzümüzü, cildimizi mutlaka gün içinde yıkamak temizlemek gerekmektedir. Hava kirliliği, sağlıksız beslenme stres gibi faktörler bu cilt ve birçok rahatsızlığa neden olur. Bu tür rahatsızlıklardan kurtulmak için uzmanlarına danışarak bu konularda yardım desteği alınabilinir.



Sivilce Lekelerine Nasıl Geçer? Çözüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder