14 Nisan 2018 Cumartesi

WhatsApp Güncellemesi

WhatsApp Güncellemesi her geçen gün teknoloji adına yeni içerik ve güncellemeler ile akıllı telefon sahibi olan hemen hemen herkesin kullandığı Whatsapp programını bildiğiniz gibi facebook bu programa sahip olarak , Facebook bünyesinde yazılım geliştirme süreci devam etmektedir.Bu güncellemeler kapsamında WhatsApp güncellemesi 2017 ilk ayında 3 adet güncelleme yapıldı.Bu güncellemeler önemli derece kullanıcıların işlerine yarayacak.Whatsapp güncellemeleri konu başlığımızda bu 3 adet yeni güncellemeyi inceyelim.


Whatsapp Özellikleri


 


whatsapp güncellemesi 2017


WhatsApp Güncellemesinde İçeriğinde Neler Var ?


1- İnternet olmadan whatapp üzerinden mesaj yazabilirsiniz. Bu yazdığınız mesaj ilk internete bağlandığınız anda mesaj gönderdiğiniz kişiye gidecektir. İstediğiniz zaman yazın.İnternet olduğu zaman gitsin. Bu özelliğin dışında karşı tarafa mesajın göründüğü tarih sizin mesaj yazdığınız tarih olacaktır.


whatsapp güncellemesi 2017 2


2-Diğer yeni bir özellik depolama özelliği, bu özellik sayesinde whatsapp mesajlarında gelen resim müzik yada ne içerik olursa olsun ekstra olarak ek olarak gönderilen tüm dosyaların yönetimi ve sıralanması daha kolay ve yönetilebilir olucak şekilde güncellendi. Örnek olarak whatappda gönderilen resimlerin çok kolay bir şekilde depolanması,yedeklenmesi ve yönetilmesi olarak gösterilebilir.


whatsapp güncellemesi 2017


3-Son whatsapp güncellemesinde kullanıcıların şikayet ettiği ve kullanıcıların işini kolaylaştıracak bir özellik eklendi. Bu özellik aynı anda 30 adet fotoğraf yada aynı anda 30 adet video göndermesi yapabileceğiniz anlamına geliyor. Daha önce 6 adet resim yada video gönderme fonksiyonu 10 adete çıkarılmış, bu özellik kullanıcılar tarafından çok şikayete uğradığı için böyle bir yenilik ile 30 adet fotoğrafın hepsini aynı anda seçerek istediğiniz kişi yada guruplara bu resimleri tek bir tıklamayla gönderebileceksiniz.



WhatsApp Güncellemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder