24 Nisan 2018 Salı

Dünyanın En Hızlı ve Güvenilir Taşıma ve Ulaşım Aracı

hyberloop,hyberloop2hyberloop3


Gelişen teknoloji ve insanlara kolaylık yaratabilecek teknolojik ürün ve hizmetlerin arttırılmasıyla, 460 Km yolu 1 saatte gidebileceksiniz.


460 Km hızla giderseniz 1 saat sonra 460 Km yol yapmış olursunuz.Ancak bundan daha fazlasıda var.En iyi ve şuana kadar ki en hızlı ulaşım aracı Hyberloop. Bir gurup üniversiteli öğrencinin başlamış olduğu proje sahibi ve üreticisi Elon Musk Hollanda Delft Teknik Üniversitesi tarafından üretildi.



Hyberloop Nedir ?


Hyberloop, kapsül şeklindeki ulaşım araçlarının vakumlu tüneller kullanılarak,  hızlı taşıma ve transfer işlemi yapılabilecek yeni bir sistemdir. Bu sistemin sahibi Elon Musk , dışardaki hava ve diğer elementlerin fiziksel olarak engel olduğunu tespit ederek , bu engelleri kaldırıp çok daha hızlı ve verimli bir şekilde geleceğin taşıma sistemini üretmeye karar vermiş. Şuanda testleri iyi sonuçlar alınan sistemi dünya genelinde metro sistemleri gibi bir çok ülkede kullanılacak sistemi, ülke yöneticileri ve yatırımcılarla görüşerek sistemin kullanılmasını sağlamayı planlıyor.


 


İnsanların ulaşım ve erişim plan sistemi gelecekte çok daha hızlı olacak. Şuanda 460 Km hıza kadar çıkabilen sistem, 2018 yılına kadar 1200 Km hıza kadar çıkabilecek çalışmaları yetiştirmeyi planlıyorlar. Dünyanın En Hızlı ve Güvenilir Taşıma ve Ulaşım Aracı özelliğini taşıyor.


 


En Hızlı Seyahat TEST SONUÇLARI


Amerika Birleşik Devletlerine bağlı Los Angeles şehrinde düzenlenen yarışmada ilk üçe kalarak herkesi projelerine hayran bıraktılar. Yaklaşık olarak 50 katılımcının katıldığı hız kapsül testini 5 farklı gurup kazanabildi. Diğer kullanıcılar hız ve güvenlik testinden kaldılar.5 Farklı gurup içerisinden en iyi tasarım, güvenlik ve hız ödülüne laik görülen sistem geleceğin ulaşım sistemi olarak görünüyor.  Ayrıca güvenlik dışında en ucuz ve kullanışlı ayrıca en güvenlikli sistem olma özelliğinide taşıyor.



Dünyanın En Hızlı ve Güvenilir Taşıma ve Ulaşım Aracı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder