8 Mart 2018 Perşembe

Zayıflamak için otlar

Zayıflamak için otlar


Zayıflamak için otlar kullanımında günümüzde kilo vermek için bir çok alternatiften seçeneklerden biridir. Estetik operasyonlar, diyet listeleri, bölgesel zayıflama ameliyatları, mide kelepçeleri, zayıflama ürünleri gibi birçok seçenek doğal ve bitkisel çözüm olarak tercih ediliyor. Bitki çaylarının doğal olması, yan etkileri ve zararlarının düşük olması nedeniyle daha çok tüketilir durumdadır. Bitkiler şifa veren ve çay olarak tüketilen o kadar çok bitki var ki.



Bu bitkileri kullanacakta istediğiniz kiloya düşebilirsiniz. Birçok zayıflama yönteminde bitki çaylarının metabolizmayı hızlandırıcı ve termojenik yağ yakıcı özelliklerinden faydalanabiliriz.


Bölgesel Zayıflama


Göbek, basen ve kilolardan kurtulmak için, bitkisel zayıflama çaylarının tüketilmesi daha çok ilgi görmektedir. Bitkisel zayıflama çayı kullanırken dikkat etmemiz gereken alınan kaloriye dikkat etmektir. Alınan kaloriler, vücutta yağ depolanmasına zemin yaratabilir. Hormonsal düzensizlik yaşayan ve tiroit bezlerinde sorun olan kişilerin kilo alımı daha kolay bir hal alıyor.



Zayıflamaya yardımcı olan bitkilerin ve Zayıflamak için otlar dışında susam yağı, biberiye yağı, limon kabuğu yağı, rezene gibi bitkiler geliyor. Biriken yağlı bölgelere masaj şeklinde tatbik edebilirsiniz.1 Haftada 10 kilo verme makaleminizi okumanız faydalı olacaktır


 


Yeşil çayda zayıflamaya yönelik, bitkisel çözümlerden biridir. Metabolizmayı hızlandırır.


 


 


Civan perçemi çayı kalori yakma özelliğine sahiptir.


 


Yaban mersini çayı de zayıflamaya yardımcı olan bitkisel çaylardandır.


 


Karanfil çayı da zayıflamak için kullanabilirsiniz.


 


Bir bardak suyun içine 1, 2 adet karanfil atarak biraz bekleterek içebilirsiniz. Bir kabın içine, bir yemek kaşığı elma sirkesi, bir çay kaşığı bal, karanfil suyu ilave ederek, karıştırdıktan sonra ağzını kapatarak 15-20 dakika bekleyin. Kahvaltı yapmadan 1 saat önce tüketebilirsiniz. Kilo vermemize kolaylık sağlayacak önemli zayıflatan bitki çaylarından biride;


yağ yakan yeşil çay tarifi

Tarçın ve zencefil çayıdır. Tarçın ve zencefil çayı yapmak için gereken ihtiyaçlar:


Bir kabuk tarçın


Bir kök zencefil


Bir çay kaşığı karabiberi


1 litre su


6 adet kakule


2 adet karanfil ve bir tatlı kaşı baldır


 


Bal ve karabiber dışında tüm malzemeleri bir kapta karıştırarak 3-4 dakika kaynatın. Kaynamış olan karışımın içine bal ve karabiberi ekleyerek elde ettiğiniz çayı öğlen akşam olmak üzere günde 3,4  bardak içebilirsiniz.


 


Zencefil, Adaçayı, Ihlamur çayı bunlar tek bir çay olarak kullanıldığında bile zayıflamaya yardımcı olur. Bu bitki çayları vücudumuzdaki toksinleri atar. Diyet yaparken bitki çaylarından ilave ederek daha hızlı bir sonuç elde edebilirsiniz.


 


Mate çayı en hızlı şekilde zayıflamaya yardımcı olur. Kan dolaşımını hızlandırır. Sindirimi düzenler. Yağların vücudumuza geçmesine engel olur. Bir tatlı kaşığı Mate bitkisi demleyerek içebilirsiniz. Vücutta yağ depolayan enzimleri yavaşlatarak metabolizmayı hızlandırmaktadır.


 


Oolong çayı göbek ve kalçada oluşan yağı dokusunun yakmayı hızlandırır.


 


Limon otu çayını da zayıflamak içinde kullanabilirsiniz. A vitamini bulunduğu için yağ yakmayı da kolaylaştırır. Limon otu çayı oldukça fayda sağlayan bitki çayıdır.


 


Bir cezve içine iki kaşığı limon otu koyup kaynatın.3-5dakika içinde kaynayıp ılıdıktan sonra tüketilebilirsiniz.


 


Belli ölçülerin aşılmadığında ve uygun biçimde kullanıldığı takdirde Zayıflamak için otlar, vücut direncini artırmada ve hastalıkları engellemekte fayda ve yarar sağlamaktadır. Sağlığımıza ve kilomuza dengeli ve düzenli beslenerek egzersizler yaparak da ideal vücut kilomuza ulaşarak daha renkli sağlıklı bir hayat yaşarız. Unutmamalıyız ki, yağlı ve kalorisi olan yiyeceklerden uzak durmalıyız. Hazır yiyeceklerden kaçınmalıyız. Böylece zayıflatan bitki çaylarının faydalarını görebilirsiniz. Bu zayıflatmak için destekleyici bir yöntemdir.


 


 



Zayıflamak için otlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder