5 Mart 2018 Pazartesi

Bilinçaltı nasıl temizlenir?

Bilinçaltı nasıl temizlenir?


Bilinçaltı nasıl temizlenir; Yaşadığımız olumsuzluklar bilinç altımızı nasıl etkiler. İnsan doğasında sevgi vardır. Sevgi ile doğuyoruz. İnsan sevgiyi ne oluyor da kaybediyor?



Daha sonradan öğrenilen duygular ilk önce öğrendiklerimizi bastırmaktadır. Aynı nefret gibi. Bilinç altında iyi ve kötünün bir ayrımı bulunmamaktadır. Örneğin, bir korku filmi izlediğimizde, bir cinayet filmi izlediğimizde özellikle çocuklu yaşlarda agresif bir kişiliğe sürüklenmesine sebep olabilir. İstemediğim bazı şeyleri bazen yaparken kendimi buluyorum gibi düşünceler oluşmasına davet çıkarır. Bazı insanlarda komutlar kayıt olan her şey gibi bilinç altımızdan geldiği için hayatlarımız sanıldığı gibi bilinçli tercihler yapmamızı engelleyebilir. Otomatik olan reaksiyonlar bunu istemiyorum ama yaşıyorum dediğimiz şeyler, bilinç dışı ve bilinç altı ile ilgili.Bunları tamamen kavramadan, Bilinçaltı nasıl temizlenir sorusuna yanıt vermek gerçekten zor.


 


Bilinçaltı nasıl temizlenir herşeyden önce pozitif kalmak


Bir insanın pozitif kalması dönüşmesi kendine iyi davranması çevresine iyi olması, manevi olarak güçlü olması inançları, kişiyi ayakta tutması ve kişinin bilinç altında kendini keşfetmesi. İnsan kendini keşfetmek için geçmişe ve geriye dönerek iç dünyamızda ruhsal hafızamızdaki kayıtlarla karşılaşıyoruz. Bunlar özellikle çocukluk ve hayatımızın başlangıcı bölümlerindeki kayıtlar ile ilişkilidir. Örneğin olumsuzluklar, hastalıklar gibi kayıtlar geriye dönüş teknikleriyle bunların nelere yol açtığı görülebiliyor. Bunları bulabilir ve yüzleşmemiz gerekmektedir. İnsanlar bu tür tekniklerle hayatlarına sahip çıkmaya başarabilir. Kendimizle özdeşlediğimiz kadar biz kendimiz olabiliriz. Dinimizde de kadere iman var ama kadercilik yoktur. Allah zaten bizi özgür iradeyi kullanmamız gereken bir alan bırakmıştır. Bununla her şeyi keşfetmemizi istemeseydi özgür irademiz olmazdı. Bir insanın bir ilişki veya iş ilişkisi olumlu ya da olumsuz olmaksızın, yaşananı kabul etmeliyiz. Çünkü olmuş bir şeyi geri çeviremeyiz. Ancak olumlu ise tekrar yaşanmasını, olumsuz ise tekrar yaşanmamasını sağlayabilmek için mücadele edebiliriz.


Yaşadıklarımız negatif ise yaşadıklarımız bizlere bir yaşam dersi vermiştir. İletişim ve ilişkilerde sorun hala devam ediyorsa benimle ilgili olup ve hala yaşam dersini alamadığımdan tekrar tekrar aynı olayı yaşıyorum niye hep benim başıma geliyor sorusunu kendimize sormalıyız. Devamlı aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklemek hayal kırıklığı yaratır.



Bilinçaltı nasıl temizlenir

İlişkimizin kötü olduğu bir arkadaşımızı düşünün ben onu değiştirmeyeceğim, kendimi değiştireceğim. Ben değişeceğim ve ben gerçekten değişirsem, onun bana olan bütün enerji ve tavrınız değişeceğini bilmeliyim şeklinde düşünmeliyiz. İnsanlar telepatik bağlarla birbirine bağlıdır. Ben onun arkasından konuşuyorum ama o bunu bilmiyor. Halbuki o bunu ruhen hissediyor. Üst boyutta herkes bunu biliyor. Hiç birbirini tanımayan iki kişi bir araya geldiklerinde kişilerin bilinç altı kanalları bir paylaşım yapabilir ve kişideki bütün bilgileri koordine halinde olabilir. Orada bir enerji geçişi olduğunu bilmeliyiz. İnsanların telepatik gücüne hislerin ve sezgilerine ve ön yargılarını güvenmeleri gerekiyor. Negatife ne kadar çok odaklanırsak enerjimizi bu yönde iyi kullanamayız. Enerjimizi pozitif olarak kullanırsak, birçok şeyi olumlu yöne çevirebiliriz.


Bizler öncelikle bilinç altında kimler olduğumuzu bulmalıyız.  Nasıl bir bilinç altına sahibiz.


 


Çok iyi niyetliyimdir ama tüm kötü insanlar beni bulur sözleri sizi de yansıtıyor mu? Bunun sebebi onun kötü olması değildir. Toplumda 3-4 kişiden biri gizli değersizlik vardır. Kendini değersiz buluyor, hak etmediğini düşündüğü şeyler olabiliyor. Kendisine layık olduğu şeyleri kabullenmezken başkalarının sahip olduğu şeyleri neden ben sahip değilim diye düşünüyorlar. Bunlardan dolayı iyi niyetli olamayabiliyor. Bunu değiştirmek, dönüşüm çalışmalarıyla olacaktır. Bu tür olumsuz düşünceleri de engelleyebiliriz. Bu türdeki olumsuz insanları da hayatımızda kısa zamanda çıkarmalıyız. Hayatımızdaki insanların çokluğu bize değer katmaz, var olan değerlerimizi azaltır.


 


Çevremizdeki gereksiz insanları bizlere zarar vermeden uzaklaşmak en doğrusudur. Psikolojimizin düzgün olması, pozitif düşünmek ve bilinç altımıza devamlı bu olumlu düşünceler ile doldurmak, bize , çevremizdeki insanlara hatta evrene pozitif dalgalar göndermemize sebep olur. Kendimizle yüzleşelim, haftada mutlaka 1 gün kendimiz ile baş başa kalarak yaptıklarımızı değerlendirelim.


 


 



Bilinçaltı nasıl temizlenir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder