15 Mart 2018 Perşembe

Genç yaşta iktidarsızlık

Genç yaşta iktidarsızlık tedavi edilebilen bir durumdur. Erektil zorluklar için bir çok derece vardır. Erkeklerin bazıları ereksiyon olur ama bunu koruyamazlar. Ereksiyon sorunu olan genç yaşta iktidarsızlık problemi yaşayan kişiler umutsuzluğa kapılmamalıdır. Ereksiyon sorunları olabilir ama kesin çözümlerin bulunduğu bilinmektedir. Doktora görünerek direk tedavi olunabilinir.



Doğal yöntemlerle de tedaviye destek olabilir. Eğer genç yaşta iktidarsızlık sorunu yaşıyorsanız, kullandığınız ilaçların içeriklerini bilmek gerekiyor. İştah düzenleyiciler, sakinleştiriciler, ülser ilaçları, ağrı kesiciler doktorunuza yada eczacınıza ilaçların nasıl bir yan etkisi olduğunu öğrenerek kullanılmalıdır. Aksi durumda halk tabiri ile kaş yaparke göz çıkarmak anlamına gelebilir.


 


Genç yaşta iktidarsızlık genellikle anksiyete ve strese bağlı olarak görülür. Böyle durumlarda panik yapmamak sakin olmak gerekmektedir. Bu tür rahatsızlıklarla baş etmek için stresi yenerek seks terapilerini, daha bilinçli bir hale getirilmelidir. Çiftler aralarında güven tazeledikten sonra ilişkiyi uzun tutmak gerekir. Yeniliklere açık olmak gerekmektedir. Yeni fanteziler pozisyonlar denenmelidir. Bu devamlı aynı pozisyon da seks yapmaktan daha faydalı ve hayal gücünüzü zenginleştirerek yaşamaktan geçiyor. Devamlı aynı şeyi yapan kişilerin bir süre sonra aynı şeyi yapmaktan his almadıkları bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Egzersiz yaparak da rahatlayabiliriz. Performans anksiyete veya stresle baş edebilmek için değişik hareketler yapmak gerekir. Stresi yenebileceğimiz hareketler yapmak ve vücudumuzu sporla yormak faydalı olacaktır.



Psikolojik Sebepler

Meditasyon gibi nefes egzersizleri gibi rahatlama yöntemlerini uygulayabilirsiniz. Duygularınızı mutlaka partnerinize paylaşın. Öfke, kızgınlık gibi duygular genellikle çiftleri cinsel yaşamını etkiler bu gibi durumlarda partnerinizle konuşarak içinizdekileri paylaşmak faydalı olacaktır. Çünkü bilinç altındaki kızgınlık veya öfke gibi duygular cinsel performansı etkileyecektir. Genellikle seks terapistleri kişilerin birbirlerine seks hakkında açık olmalarını isterler. Bu tür seks konularını konuşmak çiftlerin neyin hoşuna gittiğini ya da nelerin hoşumuza gitmediğini eşinizle açık ve net bir şekilde konuşmaktan geçiyor. Erekte ulaşmakta zorluk yaşamak istemeyen çiftler birbirlerine açık ve net olmalıdır. Seks öncesinde alkol almak ya da sarhoş olmak, cinsel ilişkiye zarar verecektir. Performans kaygısı kişi de özgüven eksikliğini sebep olur. Olumlu cinsel ilişkileri veya geçmişteki deneyimlerimizi hatırlayarak özgüveninizi tekrar yerine gelmesini sağlayacaktır. Ereksiyon sorunları sadece erkekle alakalı bir durum olmayabilir. Bu sebeple çift sorunlarını birlikte çözülmesi gerekmektedir. Eğer tıbbi bir sorun yoksa eşinizin desteğiyle bu problemi aşabilirsiniz.


 


Genç yaşta iktidarsızlık sorunun psikolojik yada fizyolojik nedenleri de olabilir. Ereksiyon sorunundan dolayı kendimizi suçlamamak yerine asıl sebepleri bularak ve tedavi yöntemlerini araştırılması gerekir.


 


Bu noktada bireyleri suçluluk hissetmemesi, psikolojik tedavinin ilk faktörüdür. Kesinlikle tedavisi vardır. Seks hakkında daha çok bilgi edinmelisiniz. Birçok kaynaktan da bilgi alabilirsiniz.  Sorunları çözmek ve karşılıklı tatmin edici cinsel yaşam için cinsel yaşam kılavuzlarına hatta videolarını izlemek gerekmektedir. Bunlar genç yaşta iktidarsızlığı yenmekte özgüven kazandıracak yöntemler arasındadır.



Cinsel gücü arttırıcı ilaçları kullanmayı deneyin.


Bu tür cinsel gücü artıran ilaçlar iktidarsızlık problemim de bir şekilde ortadan kaldırabilir. Ama devamlı bu ilaçları kullanmak zararlıdır. Cinsel gücü artıran ilaçları cinsel birleşmede performans görürseniz özgüveniniz de artacaktır. Bağımlı olmamak gereklidir ve bütün ilaçların dozlarını iyi ayarlanmalıdır. Aksi taktirde bazı tarz ilaçlar başta kalp krizi olmak üzere birçok hayati organı da etkileyebilir. Ölüm riski de taşıyabilir doktor tavsiyesinde alınmalıdır. Cinsel ilişki sırasında birçok erkek duygusal durumlar yaşar. Cinsel ilişkide kendimizi rahat hissetmez ve başarılı mıyım korkusu ile hareket ederler. Buda iktidarsızlığa daha da artıran bir durumdur. Eşinizi odaklanarak sarılarak konuşarak stres altında hissetmeden sorunsuz bir cinsel ilişkiye sahip olabilirsiniz.


 


İktidarsızlık bitkisel çözümleri:


 


İktidarsızlık için bitkisel çözümler de vardır. Kırmızı biber tarçın ve kişniş. Cinsel isteği arttırıyor. Kereviz vanilya cinsel iktidarsızlığa gidermektedir. Kuşdili maydanoz, nane, vanilya bedeni yorgunluk ve ruhi bunalıma birebirdir. Erkeklerde ve kadınlarda iktidarsızlığa gidermektedir. Cinsel gücü artırır.


 


Kekik tarçın zencefil kırmızı biber vücudun savunma gücünü ve erkekte cinsel arzuyu hareketlendiriyor.


 


Kişniş ve hardal sinir sistemine yarar sağlıyor ve erkeklerde cinsel arzuyu çoğaltıyor. Kişnişi bir bardak sıcak suya yarım kahve kaşı karıştırılarak yemeklerden sonra içilmesi öneriliyor. Sivri biber bol miktarda C P K vitamini içeren, Sivribiber erkeklerde cinsel isteği artırır.


 


Kereviz erkeklerde cinsel faaliyeti hızlandırarak iktidarsızlığa önlüyor iktidarsızlığa nedenleri olarak en büyük sebeplerden psikolojik ve yaşam tarzı. Burada sıkıntılar ve depresyonun ereksiyon probleminin önde gelen sebep olduğu düşündüğümüzde ;


 


Sigara ve alkol kullanımı


Kullanılan bazı ilaçlar yan etki olarak ereksiyon bozukluklarına neden olabiliyor. Yapılan bazı araştırmalar da sinirler arterler veya toplardamarları etkileyen herhangi bir hastalığın ereksiyon bozukluğuna neden olabildiğidir. Penisin içinde idrar yoluna paralel iki adet süngerimsi silindir vardır. Erkek cinsel açıdan uyarıldığında sinir sistemi penisi canlanması için uyarır. Beni sev anlamına gelen kan damarları bu süngerimsi silindirleri kanla doldurmak için gevşerler bu da ereksiyon sağlar.


Ereksiyon sorunu penis damarlarında  kan toplanamaması sertleşmemesi dinsel birleşmeyi sağlayacak yeterli sertliği koruyamaması denir. Kadında erkekte cinsel istek kaybı genellikle benzer sorunlardır. Arketipler için cinsel gücü arttıran besinler ise maydanoz, ceviz, tarçın, nane, vanilya, kekik, sivribiber, hardal, kereviz, ayçiçeği, susam, yumurta, greyfurt, badem, roka, fındık, karpuz, bal, pekmez, soğan, domates gibi fesleğen gibi bitkiler cinsel gücü arttırıcı besinlerdir. Kadınlar için çikolata içindeki yüksek şeker ve kalori cinsel uyarıcı ve keyif vericidir. Çikolata beyindeki serotonin seviyesini arttırıyor ve mutluluk hissi veriyor. Yoğurt tarçın ahududu çilek kadınlar için cinsel uyarıcı besinlerdir.


 


 



Genç yaşta iktidarsızlık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder