13 Mart 2018 Salı

İlk buluşmada çiçek

İlk buluşmada çiçek mi hediye mi ?


İlk buluşmada çiçek mi hediye mi tam kara vermeden önce yaşanan gerginlik, heyecan, çok ilginç bir his yaratır. Ne yapacağımızı bir anlamda pek bilemeyiz. Evden çıkarken ne giyeceğimiz, nasıl göründüğümüz, kılık kıyafet seçimimiz, ayakkabı seçimimiz, kullanacağımız aksesuar, devamlı bir değişim içinde olup evden çıkma durumumuz zorlanacaktır. Ayrıca şuna bakabilirsiniz Sağlıklı cinsel yaşam



 


İlk buluşmada genellikle çiçek alınması verilen değerin yüksek olduğu anlamına gelir. Çünkü ilk buluşmada tanımadığınız bir kişiye sevmediği bir hediye alma ihtimali yüksektir. İnsanlar yalnızca tanıdıkları insanlara hediye götürmelidir.


 


İlk buluşma nasıl olacak, nasıl geçecek ?  Bu da zor bir durum olsa gerek. Bu konularda çiftlerin artık endişe etmesine gerek yok. İlk buluşmaların heyecanını ve gerginliğini herkes az çok bilir. İlk buluşma anı gerçekleştiğinde, ne konuşulacağını bilememek heyacan ve belirsizlikler psikolojik kaybetme korkusu yaratabilir. Ama sakın merak etmeyin. Doğal yollarla bunu yapabiliriz ve karşıdakini etkileyerek bunu yapmak önemlidir.


ilk buluşmada nasıl çiçek alınır


İlk buluşmada erkeklerin en çok tercih ettiği çiçek türü ;


Gül


Papatya


Lilyum,


Frezyalar


Laleler


Nergisler



Yemek yerken, uzun uzun menüye bakmak, sohbet konusunu bulamamak, nelerden bahsedeceğimizi bilemiyorsak, akşam boyunca sohbetin akıcı devam etmesini  sağlamak için  yapılacak durumlar basit olsa gerek. Sosyal medyadan internet sitesinden görüştüğümüz kişinin bilgilerine resmine göz atmak kurcalamak hiç de fena olmaz. Resmi hakkında yorum yapmak, kendi sosyal medya hesabınızdaki resimleri anlatmak, iki kişi arasındaki bağı kurabilmesi için ikiniz içinde faydalı olacaktır. Arada bir bağ kurabileceğiniz şekilde konulardan bahsederseniz, karşıdaki insanında size bağ kurmasını sağlamaya müsaade etmiş olursunuz ki bu bir ilişki başlatmanın en önemli temelidir.


Kısaca tanışmış olduk. Artık onunla konuşacak konuyu bulmak gerekir. Çünkü bir bağ kurarken de analiz ettik ve artık onun hakkında biraz bilgi sahibiyiz. Bu noktada sohbete başlayabiliriz. Yanımızda olan kişiyi dinlemekte fayda var. Onu gerçekten dinlediğinizi fark ettirip hissettirmelisiniz. Aynı konu üzerinde konuşmamak gerekir. Arka arkaya gereksiz şeylerden bahsetmek sıkıcı olabilir. İnsanlar genel olarak zeki insanlardan hoşlanırlar. Buraya zeki olduğunuzu gösteren samimi espriler yapabilirsiniz. Sorular sorarak onu tanımaya çalışabiliriz. Ancak arka arka soru sorma yerine, sohbet arasında zaman zaman soru sormak en uygunudur. Diğer türlüsü bir kaba olur. Aynı polis sorgusundaymış gibi karşıdaki insan devamlı size soru sorduğunu ve bunu doğrulamaya çalıştığını düşünsenize.


Nasıl Davranılmalı ?



Konuşmalarınızda sevdiğiniz şeyleri, en çok neler yapmakdan hoşlandığını, hobileri yüzme kitap okumak ve aktivitelerle ilgili konularla ilgili konuları konuşmak faydalı olabilir. Sevmediği konuları ondan öğrenmek bilgi edinmek gerekir. Tanımak için buluştuğumuzu unutmayalım. İlk buluşma olduğu için özele kaçmamak önemlidir. Samimiyet derecesinin ne durumda olduğunu anladığınızda özel bilgilerini alıp sizde paylaşabilirsiniz. Ancak ilk 2 saat içerisinde bunu yapmanızı tavsiye etmiyoruz. Çünkü ilk anda özeline girdiğini düşünen kişiler sizin kötü niyetli olduğunuzu düşünebilir. Yapmanız geren rahat olmanız. Gülmeniz gereken konular bulun ortama sıcaklık katar. Gidişat daha renkli olur.


Kendinden emin özgüveni yerinde olan kişi, bu buluşmalarda ve çoğu yerde daha başarılıdırlar. Çok sıcak gülümsemeler samimi içten her kapıyı açabilir. Sonucu ne olursa olsun sonuçta bir insan tanımış olduk. Herkesin kendisi ile alakalı konular ve hikayeler vardır. Karşımızdaki kişiye en sevdiği alanlarla ilgili  sormanız onu mutlu edecektir. İşiyle alakalı sorular sorabilirsiniz. Sakın dedikodu durumuna girmeyin. Bazı kişiler hakkında konuşmak kötü bir izlenim yaratabilir. Eski ilişkilerden bahsetmemek gerekir. Olumsuz bir hava yaratabilir. Eğer buluşmanız bir kafede geçiyorsa kahve içmek tatlı gibi bir şeyler atıştırmak daha kolay olabilir.Sonuçda her birimiz insan ve birer bireyiz. Güncel konulardan ve durumlardan bahsetmek samimi bir ortam yaratır. Konu alır başını gider ve sonraki buluşmada yemek yeme ortamında sohbetiniz tutuk değil daha akıcı olabilir. İlk sınav hiç değilse bir şekilde o stresi atmış oluruz. Buluşmaya giderken evden çıkmadan rahatlamanız gerekiyor. Sevdiğin müzikleri dinle canlı hareketli parçalar olursa iyi olur. Sizi aktif kılar. Buluşmanız da rahatlamanızı sağlar.


 


İlk Buluşmada Erkek

 


Erkekler sessiz sakin kızlardan hoşlanmaz. Çok konuşan kızlardan da hoşlanmaz. Orta halde ilgili olarak gidin. İlk buluşma ipucu toplama avıdır. İleriye dönük bir ilişki olursa faydalı olacaktır. Muhabbet olacak diye saçma sapan konuşmayın. Kötü espriler yapmayın. Bir anda bütün her şey üst üste gelir. İçinden çıkılmaz bir hal alabilir. Her şeyi biliyorum havasına girmeyin. Ukala olan kişiler kimse sevmez. Eğer birinden çok hoşlandığınızda kendinize engel olamadığınız durumlar olabilir. Hisler gibi. Buluşmanın hiç bitmesini istemiyor da olabilirsiniz. Ancak hayır demesini bilmemiz gerekir. Her şey aslında çok basit rahat olmak samimi olmak, ilişkiyi daha da güzel kılar. İnsanlar ilginç şeyleri sever. Hep alışıla gelmiş şeyleri yapmayın. Daha değişik ortamlar bulunun. Sakin sessiz, manzaralı mekanlarda görüşmek ilişkinizi daha güzel ve esrarengiz yapabilir. Gideceğiniz mekanları bilmek güzel olabilir. Hiç değilse sizi sosyal bir insan olarak görmesini sağlayabilirsiniz. Gittiğiniz mekanın gezilecek, görülecek bir yer olması yemekten sonra faydalı olacaktır. Kısa bir yürüyüş iyi gelecektir.


 


 



İlk buluşmada çiçek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder