18 Mayıs 2018 Cuma

nicehash setting up miner donma çözüm

nicehash setting up miner donma çözüm işlemi için öncelikle Nicehash klasöründeki log dosyasına bakmanızda fayda bulunuyor. Çünkü setting up miner ekranında genelde bir kaç problemde donmaya sebep oluyor. Başlıca hatanın sebebide log dosyasından sizde okuyabilirsiniz. Bu hata en çok windows 10 işletim sistemindeki bilgisayarlarda oluyor.


nicehash setting up miner donma çözüm


Genelde log dosyasında şu şekilde bir hata ile karşılaşılıyor : UnzipThreadRoutine has encountered an error: Cannot determine compressed stream type. Supported Archive Formats: Zip, GZip, Tar, Rar, 7Zip


Bu hatanın sebebi bilgisayarınızda nicehashin indirdiği dosyaların sıkıştırılmadan çıkarabilecek bir programa sahip olmadığını söylüyor. Bunun sebebi windows 10 olan bilgisayarınızda winzip kurulu gelmesi ve bu programla ayar yapamamasından kaynaklıdır. Eğer winrar programınız yoksa indirip kurmalısınız. Eğer varsa winrar yada winzip ile sıkıştırılmış bir klasöre sağ tuş tıklayarak birlikte aç menüsüne girmek. Açılan menüde winrar programını seçerek bu hatayı geçebilirsiniz.



nicehash setting up miner donma çözüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder