25 Aralık 2016 Pazar

İnternetten Para Kazanmak

İnternetten Para Kazanmak


internetten para kazanma


İnternetten Para Kazanmak Birçoğumuzun belki de hayalidir. İnternet üzerinden çevrimiçi olarak gelir elde edebilmek çok yaygınlaşmış ve kolay hale gelmiş durumdadır. Bu yolla kazanç sağlamak istiyor ve başarılı olamıyorsanız sizlere sunacağımız captcha sistemini deneyerek gelir elde edebilirsiniz. Captcha sistemleri üzerinden günlük bir miktar gelir elde edebilir ek iş olarak kullanabilirsiniz.


 


Web sitelerin botlara karşıda korunduğu sisteme captcha yani güvenlik kodu denir. Captcha ‘ bir diğer adı olan güvenlik kodu ile anılan bu sisteme kod girerek belirli miktarlarda para kazanmanız mümkündür. Para kazanabileceğiniz yani ek iş olarak kullana bileceğiniz bir diğer sistem ise anket. Anket doldurarak çok kolay bir şekilde para kazanılabilir. Anket başına 3TL ödeyen sitelerde var, 5Dolar ödeyende. Açıkçası günlük ek iş olarak gelir elde etmek istiyorum diyorsanız anket doldurarak da düzenli olarak gelir elde edebilirsiniz.


İnternetten nasıl para kazanılır


İnternetten para kazanmanın bir diğer yolu ise web sitesi kurarak para kazanmak. Oyun sitesi, Film sitesi gibi web siteleri kurarak da ek gelir elde edebilirsiniz. Oyun sitemize veya herhangi bir kurduğumuz siteye reklam yerleştirerek sosyal ağ sayfalarında reklam vererek kolay para kazanmak mümkün. Google adsense den aldığımız reklamları web sitemize yerleştiriyoruz. Google adsense koduyla kazanç sitenizi yükseltir. Yerleştirdiğimiz reklamları karşı taraf sitemizi açarsa o reklamı gördüğünden dolayı biz karşı taraf sayesinde gösterim başına bir maliyet almış oluyoruz. Eğer ki reklama tıklarsa tıklama başı maliyeti de ayriyeten gelmiş oluyor. Bu yöntemle de evinizde kendi işinizi yaparak ek gelir elde edebilirsiniz. İnternetten para kazanmanın bir diğer yolu ise youtube.


 


Youtube ‘de videolarınızı paylaşarak kolay bir şekilde gelir elde edebilirsiniz. Youtube sayesinde çok büyük gelir elde eden birçok kanal bulunmaktadır. Sizlerde youtube ‘den kazanç sağlamak istiyorsanız kendinize has ve özgün videolarınızı yayınlayarak gelir elde edebilirsiniz. Youtube hesabınızı Google adsense ile ilişkilendirdikten sonra kendinize has ve özgün videoları yayınlamaya başlayın. Yayınladığınız videoları sosyal ağ sitelerinde paylaşmayı ve reklam yapmayı kesinlikle unutmayın. Eğer ki videolarınızı youtube koyup çıkarsanız o videoya kimse erişemez. Videolarınız öne çıkmasını istiyorsanız sosyal ağ sitelerinde paylaşımda bulunun ve yakın arkadaşlarınıza, akrabalarınıza videolarınızı tanıtmayı unutmayın. Böylece videolarınız daha hızlı bir şekilde görüntülenme şansına sahip olacaktır.İnternetten para kazanmak bu kadar kolay



İnternetten Para Kazanmak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder