3 Aralık 2016 Cumartesi

Asp.Net Microsoft Sql Server Görsel Eğitim Seti

Asp.Net Microsoft Sql Server Görsel Eğitim Seti


asp-net


Nasıl Veritabanı Oluşturabilirsiniz


Asp.Net Temel Özellikleri


Asp.net temel özellikleri içerisinde bağlantı kütüphanesi olarak kullanılan uzay sınıflarının system.data içerisinde sql server bağlantı uzay ismini kullanarak nasıl bağlantı yapabileceğinizi yada bir listview yada gridview kullanırken bağlantı connection yapısı olarak direk dataset ile bağlanabilirsiniz.


Ancak bunları kullanmak için öncelikle videomuzu izleyerek asp.net ve mssql arasında veritabanı bağlantı katmanının nasıl oluştuğunu görebilirsiniz.


Tcp ip ile bütün bilgisayarlar birbiriyle bağlantı kurabilir ve bunu http ile ile yaparlar

http nedir ?


Http (Hyber Text Transfer Protocol) anlamına gelmektedir.

Basit mantıkla bilgisayarımız içerisinde engellenmiş arka kapı üzerinde 80 portunu kullanarak webe erişim sağlayabilirsiniz.Bu internete bağlandıktan sonra 80 portu üstünden isterseniz facebook,youtube yada asp.net üzerinde yapılmış bir siteye erişebilirsiniz.

ASp.net ile siteleri yaptıktan sonra web server sunucularına taşınarak asp.net projelerimizin çalışmasını sağlayabiliriz.


 


Asp.Net Microsoft Sql Server Görsel Eğitim Seti

Asp.Net Microsoft Sql Server Görsel Eğitim Seti


 


Sql server öğrenerek hem asp.net hemde diğer programlama dillerinde veritabanı olarak kullanılacak sistemi öğrenmiş olursunuz.


Bu sistem Sql server her geçen gün yeni versiyonları çıkmasına rağmen, eski versiyonu ile arasındaki farkları günnceleme olarak


alabileceğiniz sistemde oluşturulumuştur.Çok büyük yeni sistem farklılıkarında olduğunda versiyon olarak silinerek yeni versiyonu yüklmenizde fayda vardır.Tüm bunları video ile öğrenirken kendi bilgisayarınızdan tekrar edecebileceğiniz şekilde çalışmanız, örnekleri ile birlikte tekrar ederek çalışmanız, sizleri daha iyi eğitmek için geçerli bir sistemdir.


Sql Server Görsel Eğitim Seti indir



Asp.Net Microsoft Sql Server Görsel Eğitim Seti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder