22 Aralık 2016 Perşembe

Western digital wd modelleri

western digital wd modelleri


Hard disk seçerken Öncelikli olarak hangi donanım yada yazılım için nasıl bir disk seçmemiz gerektiğini bakacağız.Ssd hard disk Hızlııyla çok ünlüdür. Çok hızlı gelişen güvenlik ve kamera sektöründe 24 saat süreyle çalışabilecek kayıt yapabilecek harddiskler bulunmaktadır. Bu harddiskilerin hızları çok düşüktür ancak çok uzun süre devamlı çalışabilecek pozisyonda üretilmiştir.En Çok tercih edilen Western Digital marka hard Disk’lerde. gerek fiyatlarıyla gerekse tüm bilgisayar kullanıcılarını kategorilendirilerek Üretilmiş olan ürünlerdir.


Western dijital WD farklı farklı disk seçenekleri sunuyoruz. Her biri farklı bir uygulama için üretilmiş.wd teknolojisine sahip özel harddiskilerdir. mavi bandrollü harddisklerimiz gündelik kullanım için son kullanıcıya özel olarak üretilen ürünlerdir. Yeşil bandrollü harddisklerimiz daha yüksek kapasiteye sahip olup soğutucu özelliği daha fazla arttırılmış daha fazla verimli ve daha fazla doa dostu olan Özel bir üründür. siyah bandrollü harddisklerimiz performans anlamında daha tatminkar daha yüksek performansa sahip tüm uygulama grafik yada oyunları rahatlıkla çalıştırabileceğiniz özel hızlı üretilmiş ürünlerdir. kırmızı bandrollü Harddisklerimiz sorgun uygulamalarında raid yada nos kullanımlarında daha faydalı ve kararlı çalışacaktır.


tüm uygulamaları için önemli donanımlardan bir tanesidir. moruk bandrollü harddisklerimiz güvenlik sektörüne özel olarak üretilmiştir. Özellikle dvr kayıt cihazları uzun süreli kullanımları için yedi gün 24 saat sorunsuz çalışacak potansiyel de üretilmiştir. Şu anda piyasada en uygun ve en sağlam ve kararlı çalışan markası western dijital markasının mor bandrolü modelleridir.

notebook teknik servisi Ve tüm Laptop yedek parçası olarak kullanılan Harddiskler de mevcuttur.


Western dijital bu noktada son kullanıcılara iki adet farklı harddisk sunmaktadır. İlk olarak mavi bandrollü 2,5 inç western dijital harddisklerimizgündelik kullanımlarımız için ideal olan tüm son kullanıcılara hitab eden bir harddisktir ikinci olarak siyah bandrollü 2.5 inç Harddisklerimizdir. diğer 3.5 İnç siyah bandrollü disklerdeki gibi 2:5 inç Harddisklerdede performans ve oyun gibi uygulamaları rahatlıkla çalıştırabileceğiniz özel bir disktir. trafik işlemleri için tavsiye edilebilecek disk sektöründeki Yeni uygulamaları Öncü olarak western dijital firması siyah bandrollü harddiskleri sunmaktadır.


 



Western digital wd modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder