29 Aralık 2016 Perşembe

Steam Çöktü Serverları Hiç Bir Oyunu Oynatmıyor

Steam Çöktü Serverları Hiç Bir Oyunu Oynatmıyor


Şuandadan itibaren 23.12.2016 Saat 20:00 itibarı ile tüm steam serverları çökmüş durumda.En çok oynanılan oyunlar steam serverları çöktüğü için oynanamıyor ayrıca En çok oynana oyunlardan biri olan Counter Strike Global Offensive oyunuda çalışmıyor.



Tüm dünyada steam erişim problemi yaşanırken şikayet edicek yada başvurulacak siteleri dahil Steam Offical Site bile çalışmıyor.Dolayısı ile bilgi alınacak herhangi bir site yada kuruma sorulamadığı gibi herhangi bir soru dahil soramaz duruma geldik.


Steam’in ana sayfasına erişmeye çalıştığınızda şu şekilde bir uyarı ile karşılaşıyorsunuz :


An error occurred while processing your request.


Reference #97.502c1ab8.1482515115.52a1dc0d



En kestirme yoldan steamden bilgi almak için

https://twitter.com/steam_games


Twitter hesabını takip edebilirsiniz.Steam yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda problemin sucunu kaynaklı olduğunu ve en kısa süre içerisinde giderileceğini aktardılar.Ortalama olarak 23.12.2016 23:50 Türkiye saati ile problemin giderebileceğini düşündüklerini ilettiler.Bu durumda eğer bu saate kadar steam serverları çalışmazsa 24.12.2016 saat 08:00 kesin olarak çalışacağını aktardılar.


Steam Türkiye’de yasaklandımı ?


El-bab’da öldürülen ve yakılarak katledilen 2 askerimizden sonra twitter facebook ve youtube sitelerinin erişilemediğini gördük.Ancak yetkililerin yaptığı açıklama göre steam de herhangi bir engelleme bulunmamaktadır.



Steam Çöktü Serverları Hiç Bir Oyunu Oynatmıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder