9 Haziran 2015 Salı

Windows 7 Crack

Bilgisayarınza Windows 7 yüklediniz ve orjinal değil, sürekli Windows'unuz etkinleştirilmedi gibi uyarılardan sıkıldınız ve ya Windows'unuzu istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz. Bu tür sıkıntıların çözümü size vereceğimiz crack ile çözülecektir. Tüm Windows 7 sürümlerini(Ultimate, Proffesional, Home Premium, Home Basic, Starter), x64 ve x86 sürümleri dahil tüm sürümleri bu crack ile orjinal hale getirebilirsiniz. Piyasada onlarca Windows 7 için hazırlanmış crack bulunmakta, bunların bir çoğu sorunlu bir çoğuda işe yaramamakta. Bu crack ile hiç bir sorun yaşamadan kolay bir şekilde Windows'unuzu orjinal hale getirebiliceksiniz. Son derece kolay bir kullanım yapısı olan bu programı öncelikle aşağıdaki indirme linkinden indirin.
Dosyayı indirdikten sonra rardan çıkarın. Programı yönetici olarak başlatın. Karşınıza aşağıdaki gibi bir pencere çıkacak.
windows 7 crack
Hiç bir ayarla oynama yapmayıp Install butonuna basalım ve crack işleminin tamamlanmaısını bekleyelim.
İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
windows 7 crack 2
Yeniden başlattıktan sonra Bilgisayarım sağ tık > Özellikler'e girip yukardaki gibi Orjinal Microsoft yazılımı logo çıkıp çıkmadığını kontrol edin. Eğer çıkıyorsa crack işlememiz başarıyla tamamlanmıştır.
Orjinal, sorunsuz, hatasız bir Windows 7'nin keyfini rahatlıkla çıkarabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder