9 Haziran 2015 Salı

Pes 2011 indir full

Pes 2011 tarafından çıkarılan 2011 yılına ait eski ama hala özlenen ve hareketlerin ve kombinasyonların yapıldığı güzel bir oyun.
pes2011-2
pes2011
pes2011-3
Tuş kombinasyonları Pes 2010'a göre çok daha arttırılmış ve göz alıcı hareketler yapmaya imkan sağlıyor.Kontra atak futbol moduna geçirdiğinizde takımınıza inanamayacaksınız.Aynı şey orta saha hattı ve defans oyuncularıda geçerli.Lugano hala fenerbahçede :))
Savunma düğmeleri için arka pl1 pl2 düğmelerini kullanmanıza gerek pas ve şut düğmesini aynı anda kullanırsanız defans işi oyuncu en iyi şekilde yapacaktır.Tabiki burada forvet oyuncusununda büyük etkisi var.Bu etki eğer savunmacı Galatasaraydaki Server forvet oyuncusundakide Ronaldo ise ;
Düğmeye basmak için uğraşmayın :)
Bir çok futbol takımı bulunan avrupa ligi uefa ve şampiyonlar ligi takımları olmak üzere bir çok lig ve ülkelerin kendi liglerini oynama özellikleri ile Pes 2011 hayranları yıl olarak eskise bile hala önemli tercihlerden biri.
Türk takımlarından fenerbahçe,beşiktaş,trabzon ve galatasaray takımları Pes 2011 oyunu içinde bulunmaktadır.Ama tavsiyem Barcelona FC yada Real Madrid Fc takımları ile oyun oynamanız.Burda amacım milletçilik yada yurt dışı takımını seçtirmek değil oyundaki özellik ve fonsiyonları özellikle tuş kombinasyonlarını daha iyi anlamanızı sağlayacaktır.
Video
Eğer ilk defa şut çekiyorsanız , öncelikle bir kaç şut çekerek tuşların geri tepkimelerini daha iyi algılayabilmenizi ve şutun hızını ayarlamanızı sağlayacaktır.
Şut hızı tabiki oyuncuya göre ve oyunun başlangıcındaki güç ve denge ile maçın sonuna doğru aynı şut çeken futbolcunun gücü değişiklik göstermektedir.
Pes 2011 full indirmek için bilgisayarınızın minimum gereksinimleri bulunmaktadır.
Pes 2011 Oyunu oynamak için sistem gereksinimleri :
İşlemci : Core 2 Duo 2.4GHz
Grafik Kartı : 256MB
Ram : 1,5 GB
Gereken boş alan : 5 GB
Direct X sürümü : 9-10-11-12

1 yorum:

  1. Sql Öğren: Pes 2011 Indir Full >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Sql Öğren: Pes 2011 Indir Full >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Sql Öğren: Pes 2011 Indir Full >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK 8y

    YanıtlaSil