9 Haziran 2015 Salı

CryptLoad 1.1.8 İndir

CryptLoad 

cryptloadv118pclojicom
CryptLoad programı, birçoğumuzun programın adından da anlayabileceğimiz gibi bir şifreleme programıdır. CryptLoad'ın temel prensibi, rapidshare, megaupload gibi dosya içeren sitelere yapılan dosya upload'ların korunmasını sağlamaktır. Ayrıca CryptLoad programı, içinde bulundurduğu downloader yardımı ile birçok siteden otomatik olarak dosya download'ları yapabilmektedir.
Bu sisteme geçilmesinin asıl amacı özellikle son günlerde artan silinme olaylarından kaynaklanan, özellikle uploader olan kişiler ve tabikide bu yüklenen dosyaları indiren kişiler olması gerekenden fazla istenmeyen sıkıntılar yaşamışlardır
Sitelere dosya yükleyen kişi birçok çaba ve uzun zaman gerektiren upload işleminde sonra herhangi bir dosyanın silinmesinden dolayı, indiren kişi ise henüz tam olarak tüm dosyalar bitmeden bir yada birden fazla dosyanın silinmesiyle indirmiş olduğu tüm dosyaların ve tabi ki kaybettiği zamanın boşa gitmesinden dolayı mağdur olmuşlardır.
Dolayısıyla CryptLoad programıyla birlikte, artık rapidshare başta olmak üzere dosya barındırma sitelerine upload edilen hiçbir dosyanın direk link adresi görülemeyecektir ve bunun ile birlikte şikayet üzerine herhangi bir dosya silinme ihtimalide olmayacaktır. Bu program ile birlikte hem yüklediğiniz dosyalar hem de indirdiğiniz dosyalar artık çok daha güvendedir.

CryptLoad 1.1.8 İndirmek İçin Lütfen Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder