9 Haziran 2015 Salı

Assassin's Creed 2 Full indir - download

Assassin's Creed 2 Full indir - download
Assassin's Creed 2
: SKIDROW+
: www.fulloyun.com
: Mevcut
: Sanal Sürücü
: Max Payne
: 33 (200 MB)
: Daemon Tool's İndirmek için Tıklayın.
12345678
Ubisoft, bize Assassin Creed II 15 yüzyıl Venedik yol açar.
240 kişilik araştırma / geliştirme ekibi, ikinci oyunun en müthiş parçası olması muhtemeldir, insanlar gibi modern insanların Desmond ataları, 15. doğradığı Yüzyıl Venedik, geçmek. Daha önce zaten web sitemizde, Hani, yeni haber bu bilgiye sahip olanlar. Ubisoft, ABD dibinde bir taş tek.
Oyun, yeni silahlar, yeni ve daha akıllı yapay zeka ile, son olarak, gelişmiş görev yapıları ve hatta Leonardo Di Vinci uçan makine adını bizi bekliyor olacak. "Bu yeterince iyi değil!" Diyorsunuz? Şey ... Yani, diyelim ki atalım lütfen.
15. yüzyıl ...
Yıl 1.476 ... Kent devletleri, bozuk din adamları, siyasi entrika ile savaş olan aileler ... Tüm bunların yanında, yaklaşık ölüm ve insanlar insanlar "moda" bir süre hayal öldürdüğünü. İşte böyle bir zaman Yüzyıl 15 olan, katiller (Assassins) ve Kudüs şövalyeler dışından (Tapınakçılar) bir zaman diliminde birbirleriyle mücadele devam ediyor.
Daha önce açıklandığı gibi, serinin Altair devamı tarihin tozlu sayfalarına bırakacağız. Yeni karakter Ezio adını, o asil bir aileden geliyor, ama aile hayatta değildir. Ezio binmek bir sürü Venedik Floransa birçok kanallar devasa anıtlar. Yeni bir kahraman, AC II Ezio en güçlü bulalım: yeni bir oyun Venedik sularında dalış, su altında nefes olarak biz uzun gizleyebilirsiniz. Yakınımızdaki suya çekti korumaları hayatını sonlandırabilirsiniz. Önceki oyunun daha uzun, yeni sayesinde daha hızlı sıçrama yeteneğimizi, tırmanış binalar inşa etti.
En kısa sürede sekiz olarak adını Dokuz, ...
Ayrıca, çevre ile etkileşim bir kargaşa çok ve insanların dikkatini oluşturursanız, belki de kötü bir üne elde doğru hızla hareket başlarsınız, Yani önem içeri kazanıyor. Ancak, bu yeni ellerin görevlerin durumunu düzeltmek mümkün sonucunda "ismimizi çıkıp". Örneğin, kargaşa ortadan kaldırmak tanık ortam yarattık, insanlar rüşvet ya da "Wanted" posterleri parçalayıp.
Birçok benzersiz özellikleri ile oyunda yeni silahlar düzinelerce karşılamak. Biz yeni teknikler, hem de savaşın yeni silah yaşayacaksınız. Örneğin, hızlı bir şekilde önümüzde düşman öldürmek için bir hançer ile, ayaklarınızı atlamayın olabilir "dalış" üzerinde düşman oradan sürüklenip. Yeter artık? Rakip gözleri kum zemin Ne düşünüyorsunuz onu vurmak için sert bir darbe başkanı bir avuç attı?
Yeni bir oyun daha çevre ile etkileşim artacaktır. Örneğin, bizim kahraman, o Venedik su kanallarının dışına gitmek istediği yere almak istiyor, Ezio sandal ağacı kullanımı hizmet verecek. Bizi daha da bir görevin bir örnekle açıklayalım: Diyelim ki bir muhbir karşılamak için gidiyoruz söylüyorlar. Muhbirimizi kurtarma botu biz tekne özledim tarafından çatışma alanı görünce Muhbirimizin kanalını kullanmak saldırıya uğradı. Yapımcılar, AC bazen II, görevleri başlatmak için basit bir yol (bilgi alma, dağıtım, vb)., Ama olayların sonunda birini öldürmek ve hızlı bir şekilde bir kargaşa içine neden olduğunu söylemek gerekebilir. Yine de, sıkıcı başka türlü olmaz mıydı?
Düşmanlarımız kimler
AC II, her düşman kendi özellikleri, güçlü ve zayıf yönleri olacaktır vardır. Farklılaşacak düşmanları oyun ilerledikçe. Düşman farklı hissediyorum bu oyunun erken düşmanları daha sonra karşılaştı. Her karakterin kendine özgü özelliği bahsetti. Örneğin, yakın-Büyük Dudes'lar ölümcül kavgalar takip böylece Ezio koşabilirken-Ezio'yu daha rahat kadar hızlı çevik hançer düşmanları kullanarak. Gizlenen Ezio'yu bulmak için gizlemek için elverişli alanlarda daha sık mızrak Wielders'lar
indirme linkleri :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder