9 Haziran 2015 Salı

Web Browser Yapımı

Merhaba arkadaşlar
Web Browser Yapımı visual basic ve visual stuio arasındaki web browser yapımı arasındaki farklarıara değineceğiz.
Bu projenin geleceğini hazırlayacak projeler için veritabanı ilk bölümünde, proje nasıl Visual Studio veritabanı eklemek için önem taşımaktadır.Veritabanı Tanışma.İlk hazırlık açısından zaman kaybına sebep olmamak için hemen başlıyoruz.
Veritabanı Visual Studio ekleme
Görünüm menüsünden açabilirsiniz ve DataConnection'a Explorer altında bulunmaktadır.Eğer Server Explorer'ı yoksa yeni bir web sitesi oluşturmak Visual Studio bir proje, ya da sol tarafında Sunucu Ekle Bağlantı 'gelip sağ tıklayarak ekleyebilirsiniz.
Sayfanın Sunucu adı bölümü. (bizim bilgisayarda çalışmaları için)
Veritabanlarından biri girerek veya seçerek bir veritabanı SQLSERVER adını bir veritabanı adı kısmını seçin veya girin OK düğmesini mevcut basmalısınız. Böylece, proje eklemiş olacaksınız.Yine Server Explorer'ı tarihinde veritabanına eklenen diyerek veritabanı Tabloları Ekle Yeni Tablo sağ tıklatın, tablo ekleyebilir özelliklerini kullanabilirsiniz,tekrar sağ tıklatın Tablo Göster Veri o tabloya veri girebilirsiniz bu noktada veritabanı bağlantısına değinelim.
Şimdi, aşağıdaki adımları takip edelim;
Projemiz için, gerekiyor.Bunun anlatacağım.Bu bunu en hızlı ve en verimli, 's satır yazmak olacak birine veritabanı var.Fakat birçok yolu bir bağlantı oluşturulacağı düşünülürse web.config dosyasına bağlantı cümleciğimizi yazarak dbconnection ayarlarımızı yapıyoruz.
Birincisi, bizim proje <configuration> oluşturalım.Web.config bir web.config dosyasında sonra etiketi yoksa:

Şimdi System.Data.SqlClient kullanarak var olan kullandığınız form üzerine kütüphaneler bölümüne ekleyiniz, bu veritabanına bizim bağlantı çağıracağımız anlamına gelmektedir..Bilmeyenler hatırlatalım.Ekledikten veritabanı bağlantısı eklemek için sayfanın üst kısmında bulunan kütüphane ve daha sonra kullanmak yaptığımız aşağıdaki gibi olacaktır.
Bu sözdizimi bir bağlantı nesnesi ve yazdık.Şimdi kelimeler bağlantıyı açmak için geldi kurulan bağlantının adını bağlantı yarattı.

beğendiyseniz yorum yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder