9 Haziran 2015 Salı

Adobe Photoshop Cs6 Full Tek Link indir V13.0 Crack Serial Etkinleştirme

Adobe Photoshop Cs6 v13.0 pre release indir, Adobe Photoshop Cs6 full indir, Adobe Photoshop Cs6 ingilizce türkçe tek link indir
adobe-photoshop-cs6-500x500Program Hakkında Detaylı Bilgi:
Bildiğiniz gibi, 2011 yılı Nisan ayında Adobe Photoshop CS5 önce piyasaya sunulması bekleniyordu.Bunu büyük bir heyecanla piyasaya sürdüler.Herkes Cs6'yı "Ne zaman Photoshop CS6 olacak" şeklinde sorular soruyolardı.Tabiki oyumu photoshopdan yana kullanmıştım. Şimdi Adobe Photoshop Cs6'yı tanıtacağım.Bazılarınızı linkinide :) indir Ve duyduğunuzda gelen sadece tanıtan Cs çıkıyor.Bugün en yeni sürümü 12-18 ay sonra? Site yayına hazır nasıl, hatta internete düştü? Şimdi Photoshop CS6 v 13.0 tüm belki bu dosya veya konu değil.Tamamen gerçek.Arkadaşlar diyebilirler.Lakin sahte sahte sürümü bu konuyu görmek, ancak önsürümdür.Önsürüm Pre Release Ne anlama geliyor edenler sen öyle diyorsan, bazen oyunlar internette raflarda veya programları çarptı. Adobe Photoshop Adobe Photoshop CS6 tasarım indirmek için tek bir bağlantı gerçekleştirmek için CS6 ilk kez dün ve Crack Tam kurdum.Kurulumu bilgisayar tamamen, kısa yapmışlar.Yani Photoshop CS6 artış yüzdesi adına çok basit.Bununla inanılmaz iş değiştirmiş.Kullanılabilirlik edilir Photoshop söyleyebiliriz dünyada yeni bir dönem açacak. Bahsedeceğim.Ayrıca Photoshop da bu konumda bu konuda CS6 güncellemeler, Yakında, Adobe Photoshop Cs6'nın yenilikler planı önerisini onaylamış, bulabileceksiniz.Konunun sonunda ekran, kurulum ve cracklanması (etkin) Adobe Photoshop cs6 'her şeyi ile ilgili tüm sorulara cevap yı, indirin kurun ve yaşayacaksınız.Şimdi program hakkında biraz daha bilgi vermek istiyorum bilgisayarınızı kullanarak zevk faaliyet ...
Adobe Photoshop CS6 (Ekstra Özellikler) Yeni Neler bunlar nelerdir?
Yeniliklerin ipuçları yazıları size vermiştim.Arkadaşlar arayüzü önce öncelikle Adobe Photoshop CS6 ile karanlık bir tema sahip.Bununla olan, photoshop gelişmiş 3D özellikleri, gözlerin olmayan otomatik kaydetme özelliği önce ekstra durumda.Daha cs6'ya versiyonları eklendi Bu sürüm kaçmayıp eklenir. Diğer bir yeni özellik yani pasif temsil, cs6 alıyor.Programın yeni arayüze Torna ile gelen özellikler yerini kapalı,, anlamına gelir (araçlar) kullanılmaz, birçok kullanıcı tarafından yeni tema değişikliği, tarafından beğenilsede bir dizi Kullanıcı, eleştiri konusu olmuştur. Bu grup için aynı şey yıllardır kullanılamaz düşünmüyorum.Photoshop bürünmüştür.Ancak Photoshop CS6 yapısı, aynı arayüzü kullanarak, ve paniğe gerek yoktur artık gelmişti.Ancak değiştirmek için Türkiye için bir zaman, Adobe Photoshop indir CS6, eski arayüzü bu temayıda kullanmak için fırsat olacaktır. istiyorum.İlk zaman, photoshop kullanıcıları, yani Adobe Photoshop CS4 yeni 3D özellikleri hakkında konuşmak için başka bir konu olan yetenek, extra 3D özellikleri ile paylaştı özellikleri.
ördüğünüz gibi Adobe Photoshop Cs6'da, birçok yeni 3D yetenek bulabileceksiniz.Bunlardan en önemli ikisi, Perspective Crop Tools ve 3D Material Eyedropper Tools'tur.Tabiki Photoshop kullanan herkes 3D özellikleri kullanmıyor, bu yüzden ayarlardan istersek 3D araçları kapatabiliyoruz.Tabiki 3D yetenekler bukadar değil.Daha önce Photoshop kullananlar bilir, çok kullanılan, Spot Healing Brush, Red Eye, Patch gibi 3D özellikler dışında, Adobe Photoshop Cs6'ya, iyileştirme brush paketlerinden olan, Temix Tool eklenmiş durumda.Bunun dışında, Perspective Crop Tool yani Perspektif kesme aracı sayesinde, kırpma işlemine yeni bir boyut kazandırılmış durumda.Bunca özellikler sonunda Adobe Photoshop Cs6 resim editörü, birkez daha resim editörü programları içinde nekadar güçlü olduğunu göstermiştir.Bu açıdan Adobe Photoshop Cs6 full tek link indirilip, kesinlikle arşivimizde olması gereken bir yazılımdır.Sadece bukadar mı? Hayır bitmedi :) Otomatik kaydetme seçeneği sayesinde, herhangi bir sorunda, çalışmalarınızı kaybetmemiş olacaksınız.Örneğin Photoshop ile çalışırken, bilgisayarınız restart atabilir yada elektirikler kesilebilir.İşte tam bu noktada otomatik kaydetme imdadımıza yetişiyor.Bir diğer Cs6 yeniliği ise, dekupe işlemindeki hızın ve kullanılabilirliğin arttırılmasıdır.Yeni araçlar sayesinde artık Dijital fotoğraflar üzerindede çalışmalar yapabileceğiz.Yapılan bu çalışmalar HDR görüntü konusunda, ciddi gelişmelerin olduğunu göstermiştir.
 
Adobe Photoshop Cs6'nın kullandığımız işletim sistemiyle arasındaki ilşkiyede değinmek istiyorum.Öncelikle programda, hız konusunda belirgin bir artış bulunmakta.Program ile ideal çalşabilmeniz için, 1 gb ram ve 256 mb ekran kartına ihtiyacınız var.Daha yüksek sistem gereksinimi sizin Adobe Photoshop Cs6'yı daha akıcı kullanmanıza olanak sağlayacaktır.Tavsiye edilen ekran çözünürlüğü 1280 x 800'dür.Ayrıca Photoshop Cs6'da en mükemmel özellik, 64 bit desteğinin olmasıdır.Eğer 64 bir işletim sistemi kullanıyorsanız Photoshop Cs6'yı kurarken x-64 seçeneği ile kurunuz.Bu size programı daha hızlı kullanmaya olanak tanıyacaktır.Bununla birlikte, şu anki sürüm ingilizce sürümdür.Program önsürüm yani pre release olduğu için şu an Türkçe yaması bulunmamaktadır.Ancak ilerleyen zamanlarda türkçe yama yada eklentisi çıktığında, photoshop cs6 türkçe yamasınıda sitemizden indirebileceksiniz.
 
 
Adobe Photoshop Cs6 Kurulumu Crack'i ve Etkinleştirilmesi:
Arkadaşlar anlatılanları eksiksiz yaparsanız, programı sorunsuz kullanabilirsiniz.Cs6 şu an kendi bilgisayarımda yüklüdür.Sorunsuz çalışmaktadır.İlk adımı kesinlikle uygulayınız...
5 Adımda, Photoshop Cs6 Crack Serial ve Etkinleştirme:
1) Internet bağlantınızı kesin.Arkadaşlar programı çektikten sonra, internet bağlantınızı kapatın.Yoksa, etkinleştirme aşamasında sorun yaşarsınız.Örneğin modeminizi kapatın.Kurulum etkinleştirme bitene kadar internete bağlanmayın !!!
2) Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyayı Rar'dan çıkartın."Setup" ile kurulumu başlatın.Kurulum aşamasında, Serial girip, kuruluma devam edin.Serial numarası için, indirdiğiniz dosya içindeki "Keygen" programını kullanabilirsiniz.Ancak bu programı bazı antivirüs programları virüs olarak görebiliyor.Bu yüzden, ben size burdan Adobe Photoshop Cs6 Serial numarasını vereceğim.Bu sayede isteyenler, Keygen'ni (serial üretme programını) çalıştırmadan, kuruluma başlayabilirler.
Adobe Photoshop Cs6 Seriali : 1330-1000-3377-4041-1839-2830
3) Serial'i girdikten sonra, eğer 64 bit işletim sistemi kullanıyorsanız, yukarıda 2. resimdede gördüğünüz gibi 64 bit seçeneğini seçipi kuruluma başlayın.Eğer sisteminiz 64 bit değilse zaten o şık orada çıkmayacaktır.O zaman direk normal Adobe Photoshop Cs6'yı seçip kuruluma başlayın.Bu arada programın 64 bit desteklemesi mükemmel bişey.
4) Kurulumu bitirdikten sonra, yapmamız gereken programı etkinleştirmektir (bir çeşit crack işlemidir).Bunun için Windows'ta bulunan host dosyamıza bir takım satırlar girmemiz gerekiyor.Bunun yapmamızın sebebi, internete bağlandığımızda, program Adobe Photoshop Sitesine bağlanıp, girdiğimiz serial numarasını kontrol edecektir.Yaptığımız bu işlemle programın Adobe sitesi ile bağlantısını kesiyoruz.Yapılması gereken :
"C:\WINDOWS\system32\drivers\etc" klasöründe bulunan "Host" dosyasını açıp en alta, aşağıda verdiğimiz satırları eklemek.
127.0.0.1 practivate.adobe.com
127.0.0.1 ereg.adobe.com
127.0.0.1 activate.wip3.adobe.com
127.0.0.1 wip3.adobe.com
127.0.0.1 3dns-3.adobe.com
127.0.0.1 3dns-2.adobe.com
127.0.0.1 adobe-dns.adobe.com
127.0.0.1 adobe-dns-2.adobe.com
127.0.0.1 adobe-dns-3.adobe.com
127.0.0.1 ereg.wip3.adobe.com
127.0.0.1 activate-sea.adobe.com
127.0.0.1 wwis-dubc1-vip60.adobe.com
127.0.0.1 activate-sjc0.adobe.com
127.0.0.1 adobeereg.com
127.0.0.1 adobe.activate.com
5) Son adım : "C:\Program Files\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\UWA" klasöründe bulunan "AAM Update Notifier.exe" dosyasını siliniz.Bu dosyayı silme amacımız, Adobe Photoshop Cs6 her iki saatte bir bu program yardımı ile Adobe sitesine bağlanmaya kalkacaktır.Programı silerseniz, cs6 siteye bağlanamaz, gerçi biz host dosyasında gerekli değişikliği yaptık fakat, işimizi bir kez daha garantiye almakta yarar var.
Son olarak bilgisayarınızı yeniden başlatınız, artık Photoshop Cs6'yı sorunsuz kullanabilirsiniz.Hadi şimdi indirme linklerini yayınlayalım..
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder