9 Haziran 2015 Salı

DAEMON Tools Pro Advanced v4.40 + crack + loader full indir son sürüm

Disk imajları oluşturma veya düzenleme için kolay bir araç DAEMON Tools Pro Advanced v4.40. Daemon Tools veya Windows Explorer'dan direk olarak çalıştırabilirsiniz. MP3, APE, FLAC ses imajlarını, veri diskleri ve diğerleri imaj türlerini rahatlıkla oluşturabilirsiniz. Daemon Tools Pro - imaj üretmek , imajları düzenlemek ve özellikle bilgisayar oyunlarının imajlarını çalıştırmak için yapılmış bir programdır.
Daemon Tools Pro işlevlerini incelemek gerekirse: veri sıkıştırma, Önceden oluşturulmuş profil bilgilerini kullanarak imaj alma ve resimlerinizi backuplama, görüntü verileri için gerekli değişiklikleri yapmak, CD / DVD, sadece CD / DVD hem de HD DVD ve Blu-ray dvd oluşturmak için sahte sürücüleri kullanabilirsiniz. Artı daha fazla sanal CD / DVD / HD DVD / Blu-ray diskler oluşturarak bilgisayarınızda istediğiniz kadar sanal sürücü oluşturabilirsiniz. Daemon Tools ile 32 SCSI sanal aygıt oluşturma özellikleri mevcuttur. Buna ek olarak, 4 IDE sanal cihazlar, sadece 32 SCSI olarak imaj oluşturabilirsiniz. - Sadece Daemon Tools Pro Advanced ileri düzey kullanıcılar için özel bir özelliği vardır.
Sektöründe Daemon Tools en iyi optik medya emulation Microsoft Windows için gelişmiş bir uygulamadır .Daemon Tools / DVD / HD DVD / Blu-ray sanal disk veya fiziksel CD kadar disk görüntü dosyaları içine sözde disk ile sabit diskinizde doğrudan çalıştırabilirsiniz. Ayrıca çalışan diğer yazma programları tarafından oluşturulan dosyalarıda imaj olarak okuyabilmektedir.Daemon Tools resim türleri çeşitli formatları destekler. / DVD görüntü dönüştürücü, CD Resim Kataloğu kullanarak imaj oluşturabilirsiniz.
Sanal bir CD-ROM sürücü 50x / DVD / HD DVD / Blu-ray okuma hızından daha hızlı çünkü fiziksel bir sürücü diske kaydedilmiş ve diskden çalıştırılırken fiziksel olarak daha iyi erişim oranları optik sürücülerden daha hızlıdır. Daemon Tools sanal SCSI sürücüler ve 32, ve "gerçek" fiziksel olanlar 2 sanal IDE sürücüleri olarak hareket kabiliyetleri vardır. Zaten Daemon Tools CD / DVD yakma yeni CD / DVD görüntü kullanmanıza olanak verir.
Daemon Tools Pro Standart bir CD / DVD / HD DVD & kullanıcılar CD / DVD / HD DVD / Blu-Ray Blu-ray disk görüntüleri, sanal CD / DVD / HD DVD / Blu-Ray sürücü taklit sağlar ve yaratan / DVD / HD CD'ler fiziksel disk için gerek kalmadan DVD ve BluRays oynar.
Daemon Tools Pro Advanced CD / DVD / HD DVD & kullanıcılar CD / DVD / HD DVD / Blu-Ray Blu-ray disk görüntüleri, sanal CD / DVD / HD DVD / Blu-Ray sürücü taklit sağlar ve / DVD / HD oluşturur CD fiziksel disk için gerek kalmadan DVD ve BluRays oynar ve sanal IDE adaptörleri destekler.
• Daemon Tools daha hızlı bir geleneksel fiziksel diskten daha yüzlerce kez, CD / DVD / HD DVD / BluRay görüntüleri, çalıştırmak için izin, 32 sanal sürücü oluşturmanıza olanak sağlar.
• Daemon Tools emülatörü başka Disk / DVD / HD DVD / BluRay resim türleri için, birden fazla CD destekler! Bugün, piyasadaki hemen hemen tüm CD / DVD / HD DVD / BluRay resim türleri taklit edebilir.
Orijinal CD / DVD / HD DVD / Blu-Ray diskler güvenle saklanabilir; güvenli bir şekilde depolanır düğmeyi tıklamak anında alımı için Sabit Disk her zaman Daemon Tools Pro Görüntüler pahalı medya. Doğru disk veya yazılım uygulaması disk yüklemek ararken, her şey parmak uçları yer almaktadır.
• Daemon Tools CD / DVD / HD DVD / BluRay kullanımı ve kaldırma ve herhangi bir fiziksel diskler sahip yeniden olmadan başka bir fiziksel sürücüde yazılı rota planlayıcısı olarak aynı anda gösterilecek. Daemon Tools ile geleneksel defa dinlendi Ana sayfa PC sanal CD-ROM sürücüsü yüzlerce tüm erişilebilir basit ve hızlı bir şekilde Disk görüntü çalışan 32 fiziksel disklere 32 daha hızlı sürücü yeteneği eşdeğer bir araç olabilir. Hemen orada bir program CD gerekiyorsa - her zaman kullanıma hazır!
Ofiste
• Daemon Tools:
Program diskler ve diğer birçok uygulama genellikle bilgisayarda orijinal disk Daemon Tools Pro Advanced, ofisinizde insanların miktarı kısıtlar aynı anda aynı yazılım erişebilir ek disklerin maliyeti olmadan, fiziksel sürücü olması gerekir gerektirir sanal sürücüler için bu sorunu giderir. Size gereken bu zor disk için ofis etrafında avcılık artık uygulamayı çalıştırmak için gereken her şey sadece bir tık.
Daemon Tools Pro yenilikleri geliştirmeleri 4.40.0311 :
- Montaj görüntü dosyaları fiziksel cihazlara;
- Daemon Tools SPTD sürücü (Temel Emülasyon) olmadan çalışmak;
- 1.75 (Gelişmiş Emülasyon) SPTD;
- RMPS veri yazma yok;
- Windows Gezgini ile Resim Kataloğu erişim;
- Resim ve sanal cihazlar için bağlam menüsünü özelleştirme;
- Taşınabilir Kurulum Desteği;
- Yetkilendirme isteği zaman montaj ağ paylaşılan görüntüler;
- Diller güncellemeleri.
Hata düzeltildi:
- Windows adaptörün ilk yükleme sonra yeni bir başlangıç;
- Disk yazma Uyku Modu anahtarı;
- Bir sonraki açılışta bir cihazın DVD Bölge tasarruf değil;
- Hem optimum CPU kullanımı;
- Sidebar Gadget Arms 'kaçakları;
- Küçük hatalar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder