9 Haziran 2015 Salı

DevExpress VCL Component x.42 Full Source + Demo + Help

Developer Express tarafından oluşturulan VCL bileşenleri ve kütüphaneler tam bir set. Bu yazılım paketi ile kullanabilirsiniz: bileşenlerin bir dizi veritabanı geliştiriciler ExpressQuantumGrid Suite, araç çubuğu, menü ExpressBars Suite, görsel bileşenleri ExpressSheduler Suite, navigasyon menüsü ExpressNavBar Suite ve diğer birçok yararlı bileşenlerden oluşan bir dizi.
VCL DevExpress kümesi - işlevsel uygulamaları oluşturmak için, sadece tek başına bir program ayarlayın ve ilişki ve etkileşim tüm bileşenlerinin kullanımına izin veren ilgili entegre yapısı, en değil. Şirketin kuruluşundan yazılım teknolojisi, bileşenlerinin geliştirilmesi ve Delphi (CBuilder), VB / VC için eklenti + + ve platform. Net araştırma yapmaktadır beri.
Dünyanın her yerinden programcılar on binlerce Developer Express ürünleri uygulamaları oluşturmak için seçin. Developer Express mükemmel fonksiyonellik, rahatlık ve kullanım kolaylığı olan ürünler oluşturur. Ve bir geliştirici ve önde gelen dergilerde SDTimes, ASP.Net PRO, Delphi Informant Dergisi, olarak kabul edilmektedir. Düzenli yarışmalar en popüler ürünler tutun NETDJ. Bu yarışmalarda şirketin ürünleri birçok kez kazanan ve kazanan oldu.
Benim deneyim, ilk yıl ve sadece en iyi ele kendilerini göstermek her zaman değil şirketin ürünleri kullanın. Özellikle size bileşenlerin üreticileri doğrudan tüm sorulara kapsamlı yanıtlar alabilirsiniz kendi web sitesinde, destek olduğunu memnun.
Burada İyi tasarlanmış destek burada merkezi ve burada çok yararlı bir bilgi tabanıdır
Set içeriği:
Gizli tutulmuştur.Kopyacı sitelerden sıkıldığımız için içeriği ve hangi araçlara sahip olduğunu indirebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder