12 Ocak 2016 Salı

Kova Burcu Kadını

kovaburcu

kovaburcu


Kova Burcu Kadınlarının Özellikleri


Kova Burcu Kadını


Kova burcu kadınını çekici kılan erişilmez ve dışardan imkansız bir kale gibi görünmesidir.Bazı kadınlar bu imkansız kale görünümünü törpilemiş olsada, hareketleri davranışları tamamen bunu zıttını gösterir.Aslında kalbi duygu dolu, çabuk inan, çok kandırılan ve kalbindeki iyilik başına hep bela olabilecek kapasitededir.Tabiki bu durum kova burcu olan annelerin çocuklarınıda tütsü, büyü ve erişilmezlik içerisinde çocuklara erdem katıyor.


Kova burcu Kızı


Davranışlarını kestirmek olanaksız olduğu gibi mantıksal yapı anneden çocuklarına geçer.Ve evlatlar ne burç olursa olsun mutlaka kova burcunun çoğu hareketini kendi burcuymuş gibi tekrarlar.Kova kadınları sizin yanınızda dahi olsa , beyni düşünceleri başka zaman başka yerde olabilir.Bu çokca kova kadının yaşanılan boyutun dışında çok daha farklı bir boyuttan yaşamı işlemek olarak gizemli bir hayat türüdür.

Dışardan insanların görüşü onlar için çok önemli değildir.Düşünceleri çoğu zaman insanlara anormal olarak gelir.Anormal olarak düşünce yapısına sahip olması tamamen zekası ile ilgili bir durumdur.Zekasını çok iyi kullanarak detaylara çok fazla önem verirler ancak bu noktadan sonra detaylara çok önem verdiği için sonuca ulaşmakda zorluk çekeceğini her seferinde unutmaktadır.Ah bu Kova kadınları keşke birileri ona bunları hatırlatabilse.


Kova burcu Kızı


Zekası üstün olduğu için anlaşılmasıda tamamen bu zekaya paralel olan insanlar ile rahat anlaşabilmektedir.Kova burcu kızını aşık etmek zordur.Çok zeki olduğu için nelerden hoşlandığını tam olarak bilebilmek için bir süre onu izlemekte fayda bulunmaktadır.Kova burcu kadını yada kova burcu kızı özgürlüğüne pek hala düşkündür.Aynı özelliklerinde kova burcu erkeğindede olması bu burcu biraz daha çekilmez yapıyor.

Kova burcu kadını aşık olup olmadığına bir müddet içerisinde karar verir, eğer sizde hoşlanmışsa ve bu onunda hoşuna gidiyorsa devam ettirebilir, eğer hoşuna gitmiyorsa sizden bahanelerle ayrılacaktır.


Kova Burcu Kadınına – kızına Neler Yapılmaz ?


Kova burcu kadını özgürlüğüne ve düşüncelerinde özgürlüğü tamamen hissetmek ister.Bu sebeple ona baskı,kafaya vurma politikaları,ses kestirme,yüksek sesle konuşarak sindirme politikalarından gibi durumlardan hoşlanmaz.Kova burcu kızının arkadaşlarıyla olan görüşmeleri, telefon görüşmeleri,internet görüşmeleri sizi rahatsız edebilir ve bu görüşmeleri kısıtlarsanız sizin açınızdan problem olabilir.Çünkü ne kadar kısıtlamak istesenizde kimsenin haberi olmadan bu işi rahatlıkla yapabilecek kapasitede ve bilgide olduğundan emin olabilirsiniz.Onun için kesinle zorlamayın.


Kova burcu kızının aşık olduğu nasıl anlaşılır.


Tüm insanlarda olduğu gibi kova burcu insanlarıda yüreklerine göre hareket ederler ve zamanlarının özel yaşam haricinde kalan zamanlarını sizinle geçiriyorlarsa, hatta özel hayatlarında kullanması gereken zamanlarıda sizinle geçiriyor ise kova burcu kızı size aşıktır.Hayırlı olsun.


Tabiki kova burcu kadını aşık olduğunu göstermeyi sevmez.Bunu göremediğiniz için aşık olmadığını yada soğuk olduğunu söyleyebilirsiniz.Halbuki durum göründüğünden çok farklıdır.İçerisinde volkanlar koparken dışarıdan çok daha soğukkanlı bir görüntü sergiler.Bu onun en büyük silahıdır.


Paylaşımcı ruhu sayeside heryeri, herşeyi bir anda sevebilir, vicdanı duyguları çok ağırdır ve hayvanları çok seveler, özellikle sokak hayvanlarına karşı çok merhametlidirler.Büyük bir kişiliğin alabileceği tüm merhamete sahip olan kova kızları işlerine gelmediğinde put kadar soğuk kesilebilirler.Onların yaşamsal frekanslarını yakalamak çok zordur.


Kova burcu kızından bir eş yada bir kova burcu kadınını anne olarak düşebilirsiniz ama bu zor bir profil olduğunu unutmamalısınız.


Kova burcu kadını ekonomik olmayı sevsede çoğu zaman ekonomik olmayı becerememektedir.Kim bilir çekmecesinde kaç tane kullanılmamış kampanyalı indim kodu bulunmaktadır.Aslında herşey güzel giderken unuttuğu şey zamanı ve yapılacak şeyleri iyi programlayamadığını anlayamamasıdır.


Kova burcu kadını aile içerisinde yaşamayı, özgürlüğü ile çakışmadığı sürece sever.Misafir ağırlamakda bazı problemleri vardır.Kişisel olan problemlerini yansıtırken , yansıtmadığı fakat hayatının akışının kontrolünü değiştirebilecek diğer olaylara karşı, hareketsiz kalmayıda tercih edebilir.

Bu onun bazen bazı şeylerden sıkıldığı zamanki, vitesi boşa atarak devam ettiği süredir.Bu onun bazı zamanlarda kendine ilgi göstermesi, hoşlandığı şeyleri yapması gerektiği anlamına geliyor.Eğer sevdiği şeyleri yapamazsa, ortaya çıkan profil çok çekilmez olabiliyor.

Sorumluluk alabilme yapısı çok iyi olsada bazı durumlarda sorumluluk almamayı çoğu zaman bir huy haline getirebilirler.Böyle durumlarda kendisini uyararak sabitleşen düşüncelerini değiştirerek yoluna devam etmesi sağlanmalıdır.


İki tür kova kızı bulunmaktadır.

Satürn etkisindeki kova kızları

Üranüs’ün etkisindeki kova kızları


Kendisi gibi görünmeyen tüm bu özellikleri kapsayan kova kızları satürn etkisindeki kova kızlarında görünmektedir.Uranüs etkisindeki kova kızlarında normalden çok daha farklı görünme,radikal kararlar verebilen, verdiği kararlar içerisinde toplum yargısı ve yaşasamsal değerlerini umursamayan davranışlar sergilemeyebilmektedirler.Bu onların bir aile ve yuvadan uzak olarak yaşabilecekleri herşeyleri yaşamak istemelerinden kaynaklanır.Büyük oynarlar.Büyük kaybedeler.Uranüs kova kadınının mantıksal düşünce durumları liderlik vasıflarına sahip, kendi olduğu yerde yerini mutlaka diğer insanlara duyurabilecek potansiyelde insanlar olurlar.Yönetici olarak düşünüldüğünde mükkemmel bir yönetici olabilirler.Tüm kova kadınlarda olduğu gibi onlarında duygusal yönleri ağır olsada çoğu zaman gerçek duygularını saklamayı tercih ederler.



Kova Burcu Kadını

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder