5 Ocak 2016 Salı

iPhone Sınıfda Kaldı

iPhone Sınıfda Kaldı


Mevcut akıllı telefon ya da genel olarak karışık akıllı telefon değiştirmek isteyenler: “Android mi yoksa iPhone almalıyım ?” iPhone’nun yapamadıklarını bu hafta bu inceleyeleyerek cevabını arayalım.


Mahalle hayatın her alanında baskısı vardır. Bağımsız akıllı telefon tercihlerini düşünün. Ucuz cihazlara yolu hakkında konuşmak. Bu nedenle, insanlar (ruh sağlığı, konut adına) kendi seçtikleri doğruluğuna inanmak zorunda, onlar hevesli hissediyor ve genellikle aynı yönde arkadaşlarına tavsiye veriyorlar. IPhone 5 Galaxy S4 karşı düşünsenize.


Sadece bir kulak arkadaşlarınızla dinleyin, ama birbirine çok yakın olan cihazlar bahsediyoruz.

bir mac sistemi olarak aynı anda iPhone ve Android telefonlar kullanan bir teknoloji devrimi yaptıklarını söyleyebilirim.Android biraz daha pc gibi.Iphone Macintosh mantığı ile ios kullanıyor.

Kullanıcı deneyimi diğerinden daha iyi olduğunu iddia etmek yersiz. Kararlarını öznel beklentiniz ve ihtiyaçlarınıza göre satın alma düşünmelisiniz.


Bazen küçük bir tasarım detayları müşterinin kararını etkileyebilir. Ancak, bir kenara tat ve renk, arayüz, bir işletim sistemi anlaşılması kolay, bir uygulama, beklentileri olanlar için daha uygun iPhone zaferi olarak başparmak ile ekranın her yerine erişim daha geniş ve eko-sistem stabildir.


Bir işletim sistemi, büyük / küçük, ya da fonksiyonel / göz boyama özellikleri ve görmek isteyenler olanlara Android-yönettiği “Ben bir kez Gmail hesabınıza giriş, tüm Google ürün almak”.

gibi fonksiyonlar devamlı hazırda bekliyor.


Piyasada bulunan çok sayıda Android modeli. bir elin parmakları iPhone alternatif ne olabilir sayısı aşmaz. Su geçirmez, Sony Experia Z, HTC bu modellerin örnek verebiliriz peynir ekmek gibi Samsung’un S4 satış ile tasarım ve fotoğraf kalitesi mükkemel telefonlardan biridir.


Üst sınıf Android cihazlar bu hafta ve ben bazı noktaları vurgular iPhone dahil değildir. Daha ciddi Android ile düşünüyorum olarak “, hmmm ilginç, Yo” diye bahsedilen, iPhone ile Üyesi “Bu listede benim için o kadar önemli değil”.


1 – Pil değişimi


Android cihazlara göre, iPhone pil ömrü iPhone sınıflandırılması zaten oldukça uzun. Eğer Samsung Galaxy S4 piliniz biterse, yeni batarya satın alarak telefonu kullanabilirsiniz. Iphonedaki kritik pil problemlerine nazaran piyasada çok daha fazla android olduğu için pil şarz etme, pardon iphone şarzınız varmı demekden kurtulmuş olursunuz


2 – Hafıza kartını değiştirebilirsiniz


Sadece pil telefondaki hafıza kartı takmanız mümkün değildir. Bu HTC One ve iPhone bir özelliği değildir. Hafıza kartları sadece, kartları, farklı mekan farklı bir içerik neden / çalışma koşulları olasılığına göre getiriyor sadece telefon harici sabit disk içine güçlü bir cihaz ile yükseltebilirsiniz.

3 – Kolay dosya transferi


IPhone kullanıcıları için sorunlardan biri dosya transferi ile transfer etmek daha zor. Android telefon telefon uygulama bir çok standart bir USB kablosunu bilgisayara taktığınızda telefonu bir sabit disk gibi görebilirsiniz.

4 – Ana ekranı background değiştirme ve canlandırma


Widget ekleyerek Android ana ekran, size en alakalı bilgileri ilk ekran takip edebilirsiniz. Bu aletler, hava durumu, haberler, altın fiyatları, trafik koşulları, bu tür verilerin kullanımı gibi birçok alanda, seçilebilir.


5 – aynı ekranda iki uygulama …


Iki uygulama gösteren aynı anda ekranda Android telefonlar çoklu pencere modu destekler. Bu özellik, iphone da ve android versiyonlarında mevcuttur



iPhone Sınıfda Kaldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder