4 Haziran 2017 Pazar

Android market download

Android market download


Android market download linkini ne için bu kadar aranır derken karşımıza Google Anroid Market çıkıyor. Diğer bir adıda profesyonel telefon ve tablet kullanıcıları için ;


Android için Google Play Store (APK) olarak rağbet gören bir programdır. Sonuç olarak işin içerisinde Google var ve bu piyasadaki tüm yazılımlardan daha kaliteli bir şekilde yapılmış bir uygulama anlamına geliyor. En önemli özelliği ise hızlı denetim sağlaması. Telefonunuz ekranına özel widgetlar arayüzler eklemek hoşunuza gitmezmiydi.


Tabiki aynı durum Anroid tabletler içinde geçerli.


Widget Nedir ?


Telefonunuza eklenen arayüz kısa yolları, simgeler ve programlardır.Kirill Grouchniko Android geliştirici olarak bir çok bilgi versede işlevsel bir uygulama yapılmış.



Android market download programı içerisinde 1 milyondan fazla uygulama barındıran google tarafından hazırlanan bir uygulamadır. Tamamen google ile aynı mantıkda çalışıyor. Nasıl ki insanlar bir şey aradığında google.com adresine girip aramalarını yapıyorsa, Android market download programını indirerek aynı aramaları yaparak telefon ve tabletlerine program ve oyunları yükleyebiliyorlar.


Yeni gelen uygulamada multimedia içeriklerde eklenmiştir. Online e kitap , film ve müzik gibi bir çok konuya hakim olmuştur. Tüm bu özellikleri android işletim sistemi olan telefonlarınıza ve tabletlerinize yükleyebilirsiniz. İstediğiniz aramayı yapıp kolayca erişebilmek için yanlızca uygulamayı indirmeniz yeterli olacaktır.


Lisanslı olan oyun ve uygulamalarıda Android market download programı ile indirdikten sonra satın alabilirsiniz. Buradaki önemli olay ise güvenlik durumu. Google play üzerinde yayınlanan oyun ve uygulama ve kitapları google garantisi içerisinde satın alıyorsunuz. Böyle hackların kurbanı olmakdan kurtulabiliyorsunuz. Google bu işi o kadar sıkı tutuyor ki kullanıcıların zarar görmemesi en önemli prensibi.




Android market download uyglamasını burdan indirebilirsiniz.


 



Android market download

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder