3 Mart 2016 Perşembe

Cep telefonunu ne kadar zamanda değiştiriyoruz ?

Cep telefonunu ne kadar zamanda değiştiriyoruz ?


Türkiye’de tüketicilerin değişen duayen ismi Murat Karakuş Dms Pazarlama Müdürü İlhami Boz, marka ve cep telefonu modelleri için kullanım zamanlarının 8 ay olduğunu bildirdi.


Boz, 18 ay, 36-40 ay ile satılan cep telefonları hakkında bilgi verdi.

Elektronik ürünler hızla değişiyor. Bu birkaç ay önce tatmak sunulan, bir cep telefonu, dizüstü bilgisayar, MP3 çalar, ‘eski moda’ olduğu için eskidiğine inanılıp değiştirildiğini bildirdi. En önemli faktör tarafından belirli bir marka kullanarak marka BOZ, “marka modellerinde ikinci geliyor. Özellikle moda teknoloji kavramı şekillenmesinde daha iyi ve daha pahalı modelleri kullanımı ile ilgili tüketicilerin bir grup bir parçasıdır. Bu ürünleri ayırt başardı muhatapları teknolojisinin yanı sıra tasarım moda yol açar. ” dedi.

Kategorilere göre teknolojik ürünlerin kullanım süresi vurgulayan BOZ :

“Cep Telefonu değişim zamanı olarak ortalama 8-9 ay olduğunu söyledi. Dizüstü Bilgisayar, 18 ay için bu kez, 36-40 ay, TV kadar kullanabilirsiniz. Kısa kısacık cep telefonu modası bu ürün kategorisi söyleyebiliriz. Bu kez, LED TV’ler de benzer bir eğilim görüyoruz, ürünlerden daha kısa hem de teknoloji ve mümkün ilişkilendirmek gibi tasarım değişkeni kavramının moda ve anlayış açısından önemini vurguladı.Bu sadece cep telefonları gibi bir çok alanda dikkat edilmesi gereken noktalardandır. Tüketiciler, sürekli göz önüne aldığımızda, yaşam alanlarında televizyona bağlı değişeceğini satın alma durumu gibi nedenlerle, 3D veya Smart TV, şık tasarımı ve ince çerçeveler gibi bu ürünlerin, büyük paralara Ayrıca özellikle ürünlerin yeni nesil olarak adlandırılan tasarım. ultrabook dizüstü bilgisayar gibi önemli ve bunun sıra hafif tasarımlarda dolayırağbet iyi bakın. ”

MP3 çalarlarlarda sıra sonunda devam ediyor.
Murat Karakuş, MP3 çaların satış kadar tahmin edildiği olumsuz etkisi olarak akıllı telefonların yaygınlaşmasının ifade edildi. MP3 çalar ve kulaklık onun hayatını kurtarmak Türkiye’de yaklaşık 3 ay “MP3 çalar ayda fazla 40 bin sattı. 12-24 yaş aralığı, ürünün büyük bir kısmı tüketimini oluşturmaktadır.” Demiştir.

Adet bazında 2012 yüzde 25 MP3 çalar satış, “Biz yüzde 1-2 aralığında azalarmalar görüyoruz. Yani, yeni bir nokta piyasada, akıllı telefonlar rağmen müzik çalar sabit bir kitle geçmemesi ve bu cihazlar olduğunu vazgeçmek olduğunu henüz moda açığa. Kulaklık bir önceki yıla göre yüzde 30 satış artışı söz konusu. bu ürünlerin, ses kalitesi çok iyi noktaları gelişen teknoloji sayesinde olmuş gibi, akıllı telefon sahipleri de bize kulaklık açmak için izin verir. teknolojisi için pazarlarda Türkiye, 75 MP3 çalarlar ve MP3 çalarlar yüzde, hem de kulaklık alınır, ve Ekim aylarında talep en. Bu durumda en büyük etken, okulların açılması inanıyorum. “



Cep telefonunu ne kadar zamanda değiştiriyoruz ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder