25 Şubat 2018 Pazar

En iyi hosting firmaları

En iyi hosting firmaları


En iyi hosting firmaları konusunda bir çok arayışa girmiş olup, Türkiye’deki tüm hosting firmalarını kullanıp performans ve hız bakımından sizler için test ettik. Bu firmaların arasındaki en performanslı ve iyi hosting veren firmaları sizler için listeledik.


1-Natro : Natro.com


Bu site çok uzun zamandır hizmet veriyor. Önceleri yanlızca windows tabanlı hosting hizmeti vermesine rağmen son bir kaç yıldır linux yani wordpress hosting hizmetidir vermektedir. Fiyatları verilen hizmete göre makul olup, hosting yedeklemesi yapılmaktadır. Bu diğer hosting firmalarında bulunmuyor. Web siteniz saldırıya mağruz kaldırsa yedekten geri yükleyebiliyorlar.


2- Turhost : Turhost.com


Turhost firması çok uzun zamandan beri hem windows hem linux hizmet vermektedir. En uygun fiyatlı, bu fiyata göre en sağlıklı hizmeti verdiğiniz söyleybiliriz. Ayrıca reseller paketleri yani birden fazla hosting barındırırken, kurulumlara ve taşıma işlemlerine yardımcı oluyorlar. Yedekleme hizmetleri ücretli. Ekstra ücretle yedekleme yaptırabilirsiniz.1 Kereye mahsus olarak yedeği sitenize yüklemenize izin veriyorlar.Ayrıca müşteri ilişkileri yönetimi kosunda başarılı bir firmadır.


3-Godaddy: godaddy.com


Tüm hizmetleri mükemmel. Ekstra hizmetleri ve ekstra ücretleri bir hayli fazla. Yedeklemeden tutunda hosting alanı arttırmaya, email adresi satın almaya ve bir çok hizmeti rahatlıkla seçebileceğiniz bir firma. Kötü tarafı yurt içinde hizmet veren sitelerin yurt dışından hosting alması arama motoru ile ilgili google sıralamalarını kötü etkilemesi. Türk bir firmanın en fazla arama hacmi Türkiye’de ise hostingide Türkiye’de olmalıdır. Güvenlik açısından tüm hosting firmalarından daha güvenlikli bir firmadır.


 


Yukarıdaki tavsiye edilen 3 hosting dışında kalan bir çok hosting bulunmaktadır. Onlara kötü diyemem ancak yukarıda seçtiğim 3 hosting firması çok kaliteli ve problemsiz bir şekilde işlemlerinizi yürütüyorsunuz. Bazı firmalar ile çalıştığımızda hem ekstra maliyet çıkardılar hemde hizmet açısından daha düşük hizmet verdiler. Bizim tavsiyemize gelince tabiki Turhost. Şuanda yayın yapılan sitenin bile hizmet aldığımız sunucularımız Turhost üzerinden yayın yapılmaktadır. Sizlere özellikle tavsiyemiz 3 kuruş az vericeğim diye kötü hizmet veren hosting firmaları ile çalışmamanız. Sonuç olarak yapacağınız web sitesi hizmetlerinin hostingi kötü ise arama motor optimizasyonu tarafında zayıf ve kalitesiz kalıcaktır.


O zaman ne mi olacak ? Google’da 1.Sayfada çıkmak hayal olacaktır.



En iyi hosting firmaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder