2 Haziran 2016 Perşembe

Kova Burcu

Kova Burcu


kova-burcu-özelliklerix1


Kova Burcu olan insanlar tamamen özgürlüğüne düşkün özgür insanlardır. Onların tek isteği özgür olmaktır. Kimsenin onlara karışmasını asla istemezler. Kova Burcu insanlarının bir diğer karakteristik özelliği ise çok isyankâr olmalarıdır. Kova Burcu insanları asla ama asla kurallara uymazlar kural tanımazlar. Hani bazı insanlar vardır ya ‘dediğim dedik, çaldığım düdük’ tarzı insanlar, işte Kova burcu insanları da öyle ‘dediğim dedik, çaldığım düdük’ insanlarıdır. Kova Burcu insanları entelektüel insanlardır. Yani her konu hakkında bir bilgi sahibi insanlardır. Gerçektende kova burcu insanları birçok bilgi sahibi olarak bulundukları ortamda direk söz sahibi olabilirler. Yanlış anlaşılmasın çok konuşan değil çok bilgi sahibi de değil ama her konuda bilgi sahibi olarak kendi farklarını hemen ortaya koyarlar. Kova Burcu insanları entelektüellik dışında bir de iyi konuşabilen insanlardır. Kırıcı ya da kaba bir konuşmanın dışında tamamen kendilerine ait olan konuşma tarzlarıyla da karşılarında ki insanları çok basit bir şekilde sadece konuşarak etkileyebilirler. Kova Burcu insanlarının püf noktası ise çok rahat olabilmeleridir. Hatta tamamen rahatlarına düşkün insanlardır. Bu farklarıyla da insanlar onlara çok kolay bir şekilde güvenebiliyorlar.


1772_1x3


Çünkü diğer burçların insanları gibi bir şey olmaya değil kendileri olmaya çalışıyorlar bu da karşılarında ki insanların onlarla hemen samimi olabilmesinin nedeni oluyor. Tabi ki Kova Burcu insanları her zaman güvenebilir insanlardır. Hiçbir zaman zorda olan bir insanı ya da arkadaşını yarı yolda bırakmazlar. Arkadan asla vurmazlar. Birisini hiç tanımasın bir derdini söylesin Kova Burcu insanı direk onların derdine derman olur ve o insan asla Kova Burcu insanının hayatından çıkmak istemez. Bu durum onların karşı cinsle olan durumlarda tabi ki de çok kolaylık sağlıyor. Ama yapılan araştırmaya göre Kova Burcu olan bir insanın evliliği en çok mutlu geçen evliliklerin arasında en üstte geliyormuş. Eğer bir Kova Burcu olan bir arkadaşınız ya da sevgiliniz varsa tamamen onlara güvenip onlarla çok yakın olabilirsiniz. Zaten siz olmasanız Kova Burcu olan insanlar sizleri kendilerine hiçbir şey yapmadan kendine çeker.


Burçlar


kova-burcux2


Burçlara inanmak zorunda değilsiniz ama burçlar gerçekten de o burcu taşıyan insanların özelliklerini çok iyi bir şekilde anlatabiliyor. Çünkü Astroloji diye bir şey var adı üstünde bir bilim dalıdır. Bilimsel bir yaklaşılmada sizler yaklaşabilirsiniz. Astroloji bir kişinin doğduğu andan Güneşin sistemde hangi pozisyonda olduğunu gösteren gök bilimi dalının sembolik bir ifadesidir. Bilimsel tabirle gökyüzünde tam 12 tane sembol vardır. Hepside bir insanın doğduğunda güneş ne tarafa bakıyorsa ki güneşin baktığı her yerde o 12 sembolden birisi vardır yani bir saat düşünün siz doğduğunuzda saat kaçı gösteriyorsa, güneşin gösterdiği sembolde sizin burcunuz olur. Sıra dışı ve çok ilgi çekici olduğunu biliyoruz o yüzden astroloji bilimiyle ilgileniyoruz. Burç denilen sembolik ifadeler takım yıldızı olarak da anılır. Takımyıldızları yani burçların sıralaması şöyledir; Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık. Kısaca söylemek gerekirse her aya bir tane burç yani takım yıldızı gelir. Hangi ayda doğdunuz ise göksel haritada o burç sizin burcunuz olur ve sizler o burcun özelliklerini taşırsınız. Kova Burcu insanları ise gerek aşk hayatı, gerek iş hayatı, olsun tüm özellikleri ile herkesin güvenebileceği, konuşmak istediği, iyi bir arkadaşlık inşa edebileceği yani en iyi arkadaşınız genelde kova burcundan çıkar. Kova Burcu insanları her insanın sahip olmak istediği bir arkadaş, bir dost, bir kardeş, bir sevgilidir. Çünkü asla kalp kırmazlar. Kova Burcu insanları direk kendini diğer burçlardan ayırt edilebilme özelliğine sahiptir. Hani bir insanla tanıştığınızda tamam bu kesin Kova Burcu diyebileceğiniz insan tipidir. Ben bir Kova burcu değilim ama hayatımda ki insanları hep Kova Burcundan insanlardan seçerim.



Kova Burcu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder