30 Ekim 2014 Perşembe

The Godfather

 The Godfather indir


 


godfather


Sürüm Adı: The Godfather


Rar Şifresi: Yok


Crack: İlacı içerisinde


Dosya Türü: Sanal Sürücü


Boyut: 4gb


Öneri.Program: Daemon Tool’s


1




İşlemci: Windows XP or 2000

İşletim sistemi: 1.4 Ghz or faster Intel Pentium 4 or AMD Athlon processor

RAM: 256 MB or more

DVD Drive: Requires a 2x or faster DVD Drive

Hard Drive: At least 5 GB of free space

Sound: DirectX 9.0c compatible sound card

Video: DirectX 9.0c compatible video card – must have 64MB or more memory and one of these T&L capable chipsets: ATI Radeon 8500 or greater; NVIDIA GeForce 3 or greater (GeForce4MX hariç); Intel Graphics Media Accelerator 900 or greater.


 


 3


The godfather    kitabıyla  sevilen   ve beyazperde’de  uyarlanan ünlü yazar Mario Puza’nun buralara  geleceğini kimse tahmin edemiyordu. 40’lı ve 50’li yıllarında unutulmayacak olan İtalyan mafyası Corleone  ailesinin efsanevi hayat hikayesini  beyazperdede başarılı bir şekilde boy göstermiştir. Eğer The Godfahter’ı izlemediyseniz çok şey kaybetmiş olursunuz . Oyun ilk çıktığında anca incelemeye alarak oyunda oyunun ne kadar iyi ve gerçekçi aynı zamanda grafikleride  oldukça hoş görünen oyun etkisinde bırakıyor  The Godfather filmini tekrar  tekrar izlememe vesile olan bir oyundur.2


The Godfather aslında her şeyini kaybetmiş ve New York’a gelerek yeni bir efsaneyi başlatacak olan Don Vito Corleone’nin yaşam öyküsüdür. Don Vito Corleone için çalışan bir elemanın öldürülmesi esnasında babasının katledildiğine tanıklık eden bir yetimi himayesi altına almasına ve olaylara onun bakış açısı ile bakmanızı sağlamış.


4Böylelikle filmin tam olarak kopyalası olmamış oluyor ve oyunda sıkılmak güç oluyor. Tom ile Sonny tartışırken onların konuşmalarına tanıklık ediyor, Don Vito Corleone vurulduğunda onu hastaneye siz yetiştiriyorsunuz, Luca Brassi , Türk tarafından görüşmeye çağrıldığında onu siz mekana bırakıyorsunuz ve öldürülmesine tanıklık edip mekanda çıkan kargaşada yerinizi alıyorsunuz. Yani buradan anladığınız kadarıyla  oyunda  Corleone ailesinin işlerini yapan tetikçisi ve bir nevi aile dostunu temsil ediyorsunuz. The godfahter ‘a benzeyen oyunlardan biri’de GTA dır . Gta batıyı anlattığı için   ve durmadan NewYork da  geçtiği için The  godfather ‘la konu  açısından  farklı olmaktadır. Hakkını yememiz gerekeriyor Efsane oyunlardan biridir.


5


 


SOLAK OLAN OYUNCULARIMIZ İÇİN
oyuna girince açılışta w,a,s,d olan yön tuşlarını up, down, left ve right yapıyorsanız ancak oyuna girince bu tuşlar kendiliğinden değişiyorsa  ve solak olduğunuz için başka türlü oynayamıyorsanız.  Yapmanız gereken gayet basittir.  Oyunun içine girin ve içinde “default.ini”  adlı  dosya göreceksiniz oraya girererek  kullandığınız yön tuşlarını girip kaydedip çıkın ve oyunu baştan açtığınızda   istediğiniz tuş kombinasyonu olmaktadır. Bazı Forum ve sitelerde crack ile alakalı olduğu söylemişler alakası yoktur.  


Aynı zamanda oyunda Sizin işinize yaracak bazı kodlar (hile)’de paylaşıyorum ama tavsiyem hilesiz oyundan daha çok zevk alacağınızı bildirmek  isterim. Aşağıdaki adımları uygulayarak  yapabilirsiniz.


Oyuna girdikten sonra


ESC tusuna basin ve direkt klavyenizin tuslarina


cuneo – $5000
corleone – Yasam cizgisini tamamlar
stracci – Sahip oldugunuz silahlarin mermilerini doldurur
tattaglia – Kilitli tum Baba filmi cliplerini acar


 


 


The Godfather indir
Godfather Tek Link indir



The Godfather

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder