21 Eylül 2014 Pazar

gta 4 full indir

gta 4 full indir


gta 4 tek link indir gta 4 tek link indir


gta 4 indir full tek link


İndirme Türü: Dowland

Dosya Türü: İSO

Platform: PC

Sürüm: +

Crack : Mevcut

Boyut: 14.14 GB

Rar pass : Yok

Minimum Sistem Gereksinimleri;

OS: Windows XP SP3/Vista SP1/7

İşlemci: Core 2 Duo 1.8 GHz / Athlon X2 64 2.4 GHz

RAM: 2 GB

Ekran Kartı: 256 MB, GeForce 7900 / Radeon X1900, DirectX 9.0с

vRAM: 256 MB

HDD: 32 GB


grand-theft-auto-iv-20080820100318068


grand-theft-auto-iv-20081030095310789


grand-theft-auto-iv-20081030095305211


grand-theft-auto-iv-20080820100328224


grand-theft-auto-iv-20081030095257242


Merhaba Gta 4 ‘te biraz heyecan yaşamaya var mısınız ?

Gta 4 ‘i biraz tanıyalım İlk başlangıçta Roman Niko’yu çağırırken telefonda bazı yalanlar söylüyor Biz bu yalanları şehire gelince anlıyoruz Roman’ın borçları olduğu için sıkıntıda biz gelince ona yardım etmemizi istiyor ve tehlikeli işlerine alet ediyor. Tabi biz bu işleri yaparken olay farklı boyutlara taşısada bizi heyecanlandırıyor Stratejimizide ve oyundaki yeteneklerimizde gelişiyor. Diğer serilerinide hatırladığınız gibi bu seride ‘de görevler ağırlıklı Gta 4 ‘ün en çarpıcı farklılığı ise Grafikleridir. Oyun günlük yaşatımızına uyarlanmış bir şekilde yapılmıştır. Işıklandırma konusunda oldukça yetkin bir oyun EFLC (aynen Gta 4’de olduğu gibi). Özellikle gün batımında akşam güneşinin şehri kehribar rengine boyadığı anlar, görsel olarak muhteşem sahnelerin oluşmasına yol açıyor. Kamerayı manuel olarak güneşe denk getirdiğinizde gözlerinizin rolünü üstlenen ekranın kamaştığını, şehire ait detayların kaybolduğunu göreceksiniz. Bu tip detaylar oyuna tam anlamıyla can katıyor. Oynanış esnasında karşılaştığınız durumlarda çoğu zaman şaşırabilirsiniz. Bir arabaya ihtiyacımız var diyelim. Hamle yaptığımızda eğer kapı açılmıyorsa, Niko dirseğiyle camı kırıyor ve kapıyı açarak içeri giriyor, sonrasında yaptığı düz kontak sayesinde, arabayı çalıştırıyor. Aynı şekilde çalışır haldeki bir arabayı da ele geçirmek istediğimizde, bu kez araçların sahiplerinden aldığımız tepkiler daha farklı ve gerçekçi. Hemen pes etmiyorlar ve arabaya tutunarak peşinizden sürünmeyi dahi göze alıyorlar. Parka gittiğinizde banklarda oturan ve kitap okuyan insanlar, deniz kenarına gittiğinizde fotoğraflar çeken turistler, bir yol inşaatına denk geldiğinizde elinde çizelge ile dolaşan bir şef, bir devriye ekibine rastladığınızda elinde kahvelerle dolaşan polisler ve daha pek çok detaı Gta 4’te görmek mümkün. Koşarken yanlışlıkla birine çarptınız diyelim. Elinde bir şey varsa onlar yere düşüyor ve size kızıyorlar.

Arabalar,insanlar,ağaçlar,elbise ve daha birçok cisim en ince ayrıntısına göre tasarlanmıştır. İnsan yüzleri her yerde farklı farklıdır. Memi ile ateş edildiği zaman mermi izleri gibi küçük detaylarada yer verilmiş ve bu bizi oyuna daha çok adapte ediyor ve büyülüyor. Oyunda gerçek 5 farklı şehirlere ‘de yer verilmiştir. Eski sürümlerdeki gibi polislerden kaçmak o kadar kolay değil Şehir üst düzeyde güvenlikli yani araba çalma insan öldürmek o kadar kolay değil. Araba çalmak yerine oyunda taksi tutmaya daha çok önem verilmiştir.


Biraz tuş konbinasyonu bakmaya ne dersiniz ?

Yön tuşları (Sağ,sol,yukarı ,aşağı ) kullanılarak karakterinize yön verebilirsiniz bir diğer yön tuşları

“w”ileri,”s”geri,”a”sol,”d”sağ kullabilirsiniz. Kamera değiştirme “v” tuşu değitirebilir Telefon görüşmelerinizi “TakeOut-Yukarı Ok tuşu” kullanarak açabilirsiniz. Takıam mesaj verebilmek için “U” tuşunu kullanarak takım arkadaşlarına bilgiler iletebilir sohbet edebilirsiniz. Herkese mesaj göndermek için “Y” tuşuna basarak farklı arkadaşlar edinebilir ve yardım alabilirsiniz.

Oyunda hız yapabilmeniz için “shift” tuşuna basmanız yeterli olacaktır.Bunu dikkatli koştuktan sonra dinlenmesi gerekiyor.

Diğer kombinasyonlar ayrıntılı bir şekilde verilmiştir.


Radar Yakınlaştırma:T

Bakış açıcı:C

Yakınlaştırma:Fare tekerlerini ileri sürmek

Zıplama :Space

Atak/ateş etme : Sol fare tuşu

Arabaya binmek : P

Çömelmek : Left Ctrl

Arabada

Sola dönmek:A

Sağa dönmek:D

Gaz: W

Fren:S

El freni : Space

Arabadan çıkmak :F

Sonraki Silah: Q

Ön far : H

Radyo Kapatma :X

Silagı bırakmak :R

Dövüiş Mücadele

Hedefe Kitlenmek: Sağ fare tuşu

Tekme:Q

Koruma Space


 


gta 4 indir full



gta 4 full indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder