22 Eylül 2014 Pazartesi

Football Manager 2014 indir

football manager 2014 indir


fft104mm2595798


Football Manager 2014 tek link indir


Football Manager 2014 Hakkında

Sürüm Adı : Reloaded

RAR Şifresi : Yok

Crack : Mevcut

Dosya Türü : ISO

Platform : PC , PS Vita

İndirme Türü : Download

Part Sayısı : 1 (2.1 GB)

Önerilen Program : Daemon Tools Lite

Sistem Gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows XP, Vista, 7, 8 , Mac , Linux

İşlemci (CPU) : Intel Pentium 4, Intel Core, AMD Athlon. Windows XP: 1.6GHz+, Windows Vista/7/8: 2.2GHz+

Ram: 1 GB RAM

Ekran kartı (GPU) : NVidia GeForce FX 5900 Ultra / ATI Radeon 9800, Intel GMA X3100: 128 MB VRAM

Sabit Disk (HDD) : 3 GB boş alan


5


4


Windows PC, Mac ve Linux için piyasaya çıkan FM 2014, bundan önceki senelere oranla 1000′e yakın yenilik içeriyor. Fenomen menajerlik oyunu geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl da Türkçe olarak piyasaya sürüldü. Football Manager 2014’ün daha eski oyunlara göre çok sayıda yenilik içeriyor. Dilerseniz bu yeniliklerin bazılarına bir göz atalım.

Football Manager 2014’te BULUT TEKNOLOJİSİ Hayata Geçiyor.

Sport Interactive FM 2014’te gelişen oyuna ek olarak bulut teknolojisi hayata geçiyor. Bu teknolojinin en büyük faydası oyuncuların kariyerlerine dünyanın herhangi bir yerinden devam etmesi olacaktır.

Öte yandan Sport Interactive Stüdyo Direktörü Miles Jacobson bir açıklamada bulundu. Açıklamada şu satırlar yer alıyor ;

“Football Manager serisini geliştirirken hiçbir zaman değişmeyen tek bir amacımız var, o da dünyanın neresinde olursanız olun size en gerçekçi ve en etkileyici gerçek-dünya futbol menajerliği simülasyonunu sunabilmek. Oyuncular artık bir bilgisayara erişebildikleri her yerden takımlarını yönetebilecek ve var olan özellikler üzerinde yaptığımız büyük yenilikler ve tonlarca yeni özellik sayesinde bugüne kadar gördükleri en iyi Football Manager deneyiminin keyfini çıkarabilecekler.” Açıklamasında bulunarak football manager severlere oyunun diğer versiyonlara göre dahada çok geliştiğini ve kullanıcı odaklı yeniliklerin oyuna dahil olduğunu müjdeleyerek altını çizdi.

Youtube Önemli Anlar Paketi

Bu yenilik sayesinde oyuncuların attığı gollerin tekrarlarında görüş açısı ve bunun gibi birçok özellik daha ön plana çıkıyor.

Mac Desteği

Bildiğiniz gibi Football Manager serisinin önceki oyunlarında mac desteği bulunmuyordu. Sport Interactive’in yaptığı açıklamada mac bilgisayarlarda oyun dahada gelişmiş olarak tam ekran desteğide eklenip piyasaya sürüleceği söylenmiştir.

Linux Uyumluluğu

Bildiğiniz gibi Football Manager serisinin önceki oyunlarında Linux işletim sistemi desteği bulunmuyordu. Football Manager serisinin ileride çıkacak olan versiyonlarında Linux işletim sistemi desteği olacaktır.

Bulut Kaydı

Steam’ın bulut kaydı sayesinde oyuncular steam hesapları aktif olduğu takdirde dünyanın her yerinden istedikleri bilgisayarlarda aynı kariyere devam edebileceklerdir. Mac ve Linux desteği sayesinde oyuncular hangi platformda olursa olsun aynı kariyere devam edebileceklerdir.

Steam Workshop

Football Manager 2014’teki Steam Workshop sayesinde oyuncular kendilerine has kendilerine özgü veritabanları kendilerine özgü kabuk ve grafikleri paylaşıp kendilerine özgü turnuvalar düzenleyebileceklerdir.

Yeni ve Geliştirilmiş Kullanıcı Arayüzü

Serinin yeni oyununda kullanıcı arayüzünde birçok değişikliğe imza atıldı. Oyundaki Antrenman notları , Transfer merkezinde ve oyunun genel arayüzünde bir çok küçük değişiklikler sağlanarak oyunculara daha güzel bir oyun zevki sağlanmaya çalışılmıştır.

PS Vita İle Karşılıklı Kayıt

Serinin yeni oyunundan itibaren klasik oyuncuları bu üç platform haricinde ps vita ile seyahat ederken bile oynayabileceksiniz.

Football Manager Klasik modu yenilendi


3


2


1


Menajerler artık Klasik modunda daha da etkileyici bir deneyim için üçten fazla oynanabilir ülke seçebilecekler. Ayrıca FM’in ‘hızlı oyun’ modu da artık Transfer Bitiş Günü, Maç Planı sihirbazı ve yeni açılabilirler içeriyor.


Oyunun Tanıtım Videosu



football manager 2014 indir



Football Manager 2014 indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder