19 Eylül 2014 Cuma

DevExpress Dxperience Universal 2011.2.5 Full Tam indir + crack + ilaç içinde (31.12.2011)

DevExpress DXperience 11.2.5



Zaman devexpress zamanı sizde geçmek için geç kalmayın.

Öncelikle Daha önceden kurulu olan DevExpress versiyonunu ve patch’i uninstall ediniz.


180 ülkede birlikte tüm geliştiricilerin kullanıdığı bir componentdir. Bu programın adı DXv2 denilmektedir. Eğer, teknoloji ve geleceğe cesur bir adım alarak devam eden köprü konumuna olmak istediğiniz yerde. DXperience DXv2 11.2 gitmek istediğiniz yere yaklaşacak olan ilk dalga olarak düşünebilirsiniz.

Touch ile akıllı dokunmatik cihazlara hükmedin

Akıllı dokunmatik tabanlı uygulamalar ile hayat yazılımlarınızı ayarlayın. Çarpıcı tablet ve dokunmatik etkin uygulamalar için artan talebi dahil olmak üzere tüm platformlarda WinForms, WPF ve ASP.NET mevcut geliştirme becerilerini girmeleri için kullanın. Tekrar hayal başladığınızda bugün için iş uygulamaları oluşturmak için estetik Windows 8 Metro tasarımıdır. DXv2 dokunma hareketleri, temalar ve kontrol koymak için el altında bulunan en iyi programdır




 

Görsel

Tüm akıllı, güzel uygulamalar üzerinde bugünün müşterilerinin iş ve hayatını eve, biliyorum. Şimdi, DevExpress gelen araçları ile, her zamankinden daha iyi inşa edebilirsiniz. , Sofistike kendi tema ve hatta entegre bir kurumsal marka oluşturmak için kullanılabilir. Pano kontrolleri dahil olmak üzere, tasarım bu kadar şık ofis veya iş zekası ile hiç bir zaman birleşmemişti, ilham yollarınızı tasarımı ile ve verileri görüntülemek için ayrıca işlemek için daha anlayışlı ve zorlayıcı fonksiyonlar ile ileri derecedeki kullanıcılarada hitap ediyor..Devexpress pratik tasarım ilham için gerekli araçları sağlar.



Verimlilik + Yaratıcılık

Karmaşık kod tabanı oluşturmak ve yönetmek için iş mantığı odaklanmak için daha fazla zaman tanımak CodeRush’ın en önemli özelliğidir. Hızlı tuş vuruşlarını ve yolda tıklama, daha güzel, sağlam kurumsal uygulamalar üretmek için yardımcı olacak, yüksek performanslı uygulamalar daha hızlı özelliklerle ile uygulamalarınızı yönetebilirsiniz..EXpressApp Çerçeve (XAF), oluşturmak için, modüler uygulama çerçeve sunmaktadır. Geliştirici araçları güven şirket bekliyoruz. Devexpress sizin beceri ve yaratıcılık kullanmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır, bu çok önemli.



Kurumsal Abonelikler için ücretsiz deneme

İyi Yazılım Geliştirme Aracı, 300′den fazla bireysel kontrolleri, kütüphaneler ve uzantıları ekstra özellikleri ile 30 günlük ücretsiz deneme sürümüdür.Çok pahaladır




Not : Full’dür ilacı içinde test edilmiştir.

Password : www.sqlogren.com

Burdan indirin 2042 Mb



DevExpress Dxperience Universal 2011.2.5 Full Tam indir + crack + ilaç içinde (31.12.2011)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder