28 Aralık 2015 Pazartesi

Notebook Servisi

Notebook Teknik Servisi


notebook servis


Herkesin ihtiyaçlarını son derece başarılı bir şekilde karşılayan notebooklar birçok ilde ve ilçede servislerini barındırmalarından dolayı kullanılışlılıklarını arttırıyorlar. Örneğin Ankara notebook servis, İzmir notebook servis, avcılar notebook servis, levent notebook servis ve bunun gibi bir çok örnek sunabiliriz. Söylediğim bu notebook servis ilçelerini daha da arttırabiliriz. Ancak notebook servisleri yapan kişiden kişiye değişmektedir. Yeni işi daha yeni yeni yapmaya başlayan birisiyle artık notebook servisi konusunda uzmanlaşmış birisi arasına dağlar kadar fark vardır. Bunun dışında notebook tamiri gerçekten özen ve önem gerektiren bir faaliyettir. Çünkü dizüstü bilgisayarları normal masaüstü bilgisayarlara göre çok daha küçük ve narin parçalara sahip olduğundan dolayı bunu ya gerçekten bilen birisinin yapması ya da gerçekten güvendiğiniz birisinin yapmasını öneriyorum. Aksi takdir de laptop tamiri iyi bir süreç içermez ve bu sürecin sonunda dizüstü bilgisayarınız ya tam olarak tamir görmez ya da sonucundan hoşlanmayacağınız bir duruma bürünebilir. Ayrıca bazı il ve ilçelerde ki notebook tamircileri içerisinde özel bilgilerinizin barındığı laptopunuzun içerisini karıştırarak bunları sizin aleyhine kullanabilmektedir. Bu konuda sizleri çok daha fazla dikkat etmenize teşvik etmek istiyorum. Aksi takdir de dizüstü bilgisayarınızın içerisinde bulunan bilgiler ile sizlere santaj yapılabilmektedir. Bu yüzden notebook’unuzu servise verirken içerisinde bilgileri ve belgelerinizi harici harddiske yedekleyip notebook’unuzundan silmenizi öneriyoruz ve böylece kendinizi emniyet altına almış olursunuz.


Tavsiyemiz : Notebook servis makaleleri ile bilgisayarınızdaki problemi sizde çözebilirsiniz


Hayatımızı kolaylaştıran bilgisayarlar artık birçok evde bulunmaktadır. Hatta neredeyse her evde de bulunuyor denilebilir. Bunun dışında bilgisayarların daha gelişmiş versiyonları olan laptoplar yani notebooklar diğer bir adıyla ise dizüstü bilgisayarlar birçok işimizi ve görüşmemize büyük ölçüde kolaylık sağlayıp bize yardımcı oluyorlar. Notebooklar artık o kadar yaygınlaştı ki her ilçede en az 2 veya 3 adet notebook servisleri bulunmaktadır. İlk çıktığı zaman yani henüz yaygınlaşmamışken laptoplar bu kadar sık dizüstü servisleri yada notebook tamiri yapan yerleri bulmak oldukça zordu. Ayrıca notebooklar hayatımıza girdikten sonra teknolojinin ilerlemesiyle birçok yeni model, yeni çeşit ve yeni markalar oluşmaya başladı. Ancak bu birçok marka ve modelin içerisinde en seçkin ve en üst seviyede olan markalardan bazıları şunlardır; asus, acer, dell, hp, sony, sonyvaio, samsung vb. birkaç marka ismini de bu listeye sokmak mümkündür. Bunun dışında laptoplarda ki gelişimlerin masaüstü bilgisayarlara da oldukça faydası olmuştur. Çünkü notebooklar ne kadar gelişirse, ne kadar güçlenirse masaüstü bilgisayarların parçaları onlardan esinlenilerek daha ince ve daha güçlü yapılmaya başlandı. Bazı dizüstü üretici firmaların gereksiz gösteriş merakları nedeniyle notebooklara gereğinden fazla özellik yüklenerek amacından çıkmasına ve bunun sonucunda ilgi çekmeyecek duruma gelmesi ve sonrasında da bundan dolayı stoklardan fazla tüketilmemesine yani fazla satılmamasına neden oluyor. Hatta bazı kullanıcılar o marka ürünlerini bir daha kullanmak bile istemiyorlar.


Notebook teknik servisi hizmetlerini alacağınız hizmet yerine göre kargo ile bilgisayarınızı gönderip onarıldıktan sonra tekrar kargo ile geri göndermeleri önemli bir özellik.Ben çalışacağım firmaları incelerken bu işi birinci elden yapıcak olan firmalarla çalışmakta fayda var çünkü birinci elden tamir edilen bilgisayarı düşündüğümüzde o ötekisine vericekde ötekisi alıcakda bakıcakda bana haber vericek oooyy oyyy ölme eşşeğim ölme.


Son olarak notebook bilgisayar tamiri yaptırdığınız donanımızın chipset değişimi ise laptopunuzu onardıktan sonra mümkün ise en erken zamanda www.sahibinden.com gibi bir site acil olarak elden çıkarın.



Notebook Servisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder