27 Aralık 2015 Pazar

notebook servisi

Notebook servisi konusunda uygun fiyata tamir ettirmem gerekiyor.Ben buralı değilmiyim 30 senedir istanbuldayım.Benimde artık buranın yerlisi gibi muamele görmem gerekiyor.Nedir ? En uygun fiyata laptop servisi nasıl sağlarım.Bilgisayarınızın adaptörümü bozuldu üzülmeyin.Kargo ile kapıda ödeme bile yaptılar.
Notebook Servisinde Telefon 0212 222 19 80


Notebook hata problem ve pil doldurma gibi bir çok işlemin yapıldığı gerekirse 36 saat bilgisayarınızı test edebileceğiniz, önericeği programlar ile bilgisayarınızın hakimetini devamlı kontrol edebilecek ve bilgisayarınızı tam olarak yönetebileceksiniz.


Bu keyif verici değilmi ?


Tüm gücünü kendi gücüm gibi kullanmak istiyorum.Bilgisayarı içinde hissetmek yada daha ilerisi olarak need for speed oynarken kaza yapmadan sürmek gibi bir şey bu :)


Notebook teknik servisi olarak tüm bu program download ve sürücü yükleme işlemlerini ve arıza tespitini ücretsiz yapıyorlar.Ücretsiz işleri çok severim ama bu kadarıda fazla.Bilgisayarım için yanlızca karşı ödemeli olarak kargo ücreti ödedim.Hizmetlerinden memnun kalabileceğiniz bir notebook tamir yeri.


Hafta içi ve hafta sonu 7/24 destekleri mevcut.Ancak 7/24 müşteriler anlaşmalı müşteriler olduğu bilgisinide buradan verebilirim.Telefon : 222 19 80 avrupa(212) den ulaşabilirsiniz.



notebook servisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder