25 Ekim 2016 Salı

iOS 10 Apple"ın en iyi işletim sistemi

iOS 10 Apple’ın en iyi işletim sistemi


ios10


 


 


İos yeni işletim sistemi sürümü ios 10 kullanıcılar tarafından çok beğenilip daha fazla işlevsel özellik eklenmiş şekilde insanların kullanımlarına sunuldu.Tüm apple marka tablet tv ve telefonda hali hazırda yüklenmiş olarak gelmesine rağmen, kullanıcılar tarafından rekor düzeyde kullanımda olduğuda belgelenmiş oldu.İki büyük firmanın istatiksel bilgileri ortalama % 65 oranında yeni cihazların çoğunda ios 10 kullanıldığını tespit etmekle kalmamış aynı zamanda müşterilerininde memnuniyetlerinin yüksek seviyede olduğunu anlamışlardır.


 


Ios 10’un güncellemesi Eylül 2016 ayında yayınlanarak kullanıcıların beğenilerine sunulmuştu.


 


Yeni veriler, Apple’ın iOS mobil işletim sistemi platformu şu anda 10 aktif iOS cihazlar yaklaşık üçte ikisi monte edilebilir kanıtlamaktadır. Bu verilere göre Mixpanel ve 10, iOS kamu kabulü oranı ile iki şirket tarafından çağrılan sabit DSP paylaşılan bir rekor seviyeye ulaştı.İos 10’un güncellemelere eklendiği andan itibaren kullancıların download artışları gözle görülür şekilde artmış.


 


Iphone 7 ile birlikte otomatik olarak sunulan ios 10 diğer alt sürümdeki cihazlar için güncelleme ile yüklenme.


Başda amerika ve diğer ülkelerdeki kullanıcıların bir kısmı % 35 kadarı ios 10 yüklemek yerine beklemeyi tercih ediyor.Bekleyen kişilerin neden ios 10 ‘a  geçmiyorsunuz sorusuna verdikleri yanıt manidar.


ios10 yüklendikten sonra herhangi bir bug ve hatayla karşılaşmamak için, ios 10’u yüklemek için öncelikle tamamıyla yayılması ve insanların memnuniyet bilgilerini aldıktan sonra geçmeyi düşünüyorlar.Burda yeniden bir süreç ve memnuniyet ilişkişi ön plana çıkmadadır.


 



iOS 10 Apple"ın en iyi işletim sistemi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder