10 Aralık 2014 Çarşamba

Game Cam 2.6.1 İndir

Game Cam


12356909781


Game Cam programı bilgisayarınıza kurduğunuz andan itibaren başta knight online gibi bütün oyunları kayıt etmeye yarayan bir programdır. Game Cam programı ile oyun içerisinde ki istediğiniz bölümleri kayıt ederek video paylaşım sitelerinde paylaşarak oyun içerisinde ki hareketlerinizi paylaşabilirsiniz. Birçok oyun içerisinde kullanabildiğiniz Game Cam tamamen video kayıt programıdır. Gam Cam ile oyun videolarınızı yüksek kalitede büyük kolaylık ile çekebilirsiniz. Game Cam aynı zamanda oyun videosunu kaydederken durdurup tekrar başlatma özelliğine sahip, istemediğiniz oyun bölümlerini kesip silme özelliğine sahip bir programdır.


Game Cam ile oyun içerisindeki görüntülerinizi film gibi kayıt edebileceksiniz. Bu program çekilen videoları .AVI formatında kaydetmektedir. Kurulumu kadar Kullanımıda kolay olan bu programın kullanımı şöyledir;


Öncelikle programı kurun ve çalıştırınız. Sağ alt köşede saatin yanında bir simge görünecektir. Bu simgeye sağ tıklayarak “Profile Manager” sekmesine tılayınız. Karşınıza çıkan pencerede yeni profil oluşturun. Ve sonra “HotKeys” belirleyin. Daha sonra bir oyunu kaydetmek istediğinizde sağ alt tarafta bulunan simgeye tıklayın ve “LAUNCH” yazan sekmenin üzerine gelip kayıt yapacağınız oyunu seçin.



Game Cam 2.6.1 İndirmek İçin Tıklayınız.




Game Cam 2.6.1 İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder