8 Aralık 2014 Pazartesi

Drawing Hand Screensaver İndir


Drawing Hand Screensaver


drawing-hand-screen-saver-9


Drawing Hand Screensaver, bir ressamın yaptığı bir resmi ekran koruyucu olarak masaüstünüzde belirip en başından sonuna kadar en küçük ayrıntısına kadar izleyip takip etmenizi sağlayan bir programdır. Bu ekran koruyucu programda birbirinden farklı birçok resme ulaşabilirsiniz.


Herhangi bir ressamı masaüstünüzde görünmesini sağlayarak bu ressamın çizimlerini ekran koruyucunuz olarak belirleyeceğiniz Drawing Hand Screensaver programında 200’den fazla resim çizimlerine ulaşabilirsiniz. Birçok kategoriye ayrılmış bu resimlerin ressam tarafından oluşturulan çizimlerini  ekran koruyucunuz olarak ayarlayıp başlattığınızda resmin ressam tarafından çizilme hızını kendi istediğinize göre 9 farklı seviyede ayarlayabilirsiniz.



Herhangi bir resmin çizimini yarıda bırakıp farenizi oynattığınız  takdirde Drawing Hand Screensaver programı durdurulan yeri kendi hafızasında tutarak başka bir zaman ekran koruyucu aktif olduğu anda hafızasında tuttuğu yerden devam ettiriyor. Ayrıca Drawing Hand Screensaver programı ile istediğiniz takdirde kendi yapmış olduğunuz resim animasyonlarını da programın içerisine aktarıp ekran koruyucu olarak belirleyebiliyorsunuz. Ekran koruyucular arasında gerçekten gelişmiş bir teknolojiye sahip olan bu program herkesin kullanmak isteyeceği cinsten bir programdır.



Drawing Hand Screensaver İndirmek İçin Lütfen Tıklayınız.




Drawing Hand Screensaver İndir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder