9 Temmuz 2017 Pazar

Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü Radeon WattMan ayarları geri yükledi

 


Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü Radeon WattMan ayarları geri yükledi hatasının sebebi ve çözümü


AMD Ekran Kartı Arızası


Eğer Amd ekran kartı kullanıyorsanız Radeon Wattman tarafından bu hatayı almanız mümkün. Bu hatanın 3 sebebi var.Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü Radeon WattMan ayarları geri yükledi hatasını aşabilmek için makaleyi okumaya devam edin.



Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü Radeon WattMan ayarları geri yükledi hatası ;


1- Yüklediğiniz en son sürüm driver ise önceki sürüme geçerek problemi çözebilirsiniz. Radeon amd driver web sitesi adresine girerek ekran kartı driverını işletim sistemine göre seçip bir önceki driver versiyonunu yükleyiniz.


2- Ekran kartınızın güçü yetmeyebilir, alternatif olarak güç kaynağından aldığı enerjiyi watt hesabı yaparak kontrol edin. Eğer güç ile ilgili bir probleminiz yoksa kesinlikle ısınma problemi olabilir. Buda fan bakım kontrol ayarları kontrol etmeniz gerekiyor.


3- Ekran kartını owerlock yapıldığı zamanlarda bu hata ile kaynaklanabilir. Ekran kartının ilk yüklendiği zamanki owerlock ayarlarını geri yükleyerek 0 owerlock ile bilgisayarı yeniden başlatıp problemi çözebilirsiniz.


 


Burada yazılan tüm çözümler kontrol edip test edilerek , tecrübe ile sabit olarak size aktarılmaktadır. Umarım açıklayıcı olmuştur.


 



Beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü Radeon WattMan ayarları geri yükledi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder