10 Mayıs 2018 Perşembe

Net Tools 5

Net Araçlar 5 Bilgisayarınızı ve güçlerinizi bu özel program ile muazzam ağ, dosya ve Windows sistem kullanabileceğiniz mükemmel bir araçtır. Ayrıca tüm erişim ve kullanım tecrübelerinizi geliştirebileceğiniz bir yazılımdır.


 



Net Tools 5, tamamen ücretsiz olan geniş bir ağ, dosya ve Windows sistem araçları koleksiyonunu sunar.


Ağ Araçları Net Tools 5


Bazı yardımcı programlar oldukça önemlidir. Yani hem bir FTP sunucusuna hem de bir müşteriye sahip olursunuz. Burada bir sürü bilgi sistemi, bir web sitesi offline kullanımı, web galerisi ve web sitesi yapmak için gerekli araçlar var.


Hayal edebileceğiniz hemen hemen her ağ yardımcı programında varyasyonlar var: Örneğin Ping, NetState ve TraceRoute; bağlantı noktası tarayıcıları, Whois ve MX aramaları, paket algılayıcıları, HTTP tarayıcıları, bant genişliği monitörleri, MAC adresleri araçları ve liste uzayıp gidiyor.


Ve süit dosya ile ilgili çok çeşitli araçlar içerir. Tüm dosya klasörlerini kurallarınıza uyacak şekilde yeniden adlandırabilir; dosyaları bölüştürün, karşılaştırın ve diğer şeylerin yanı sıra gizli belgeleri çeşitli şekillerde şifreleyin.


Bu işlevlerin bulunması biraz zaman alabilir, çünkü yalnızca menülerde kullanılabilirler ve bunlar her zaman beklediğiniz gibi organize olmaz. Bu nedenle, örneğin, sisteminizde sanal bir sürücü oluşturan bir Sanal Sürücü Oluştur aracını içerir. Bu, aslında bir klasöre işaret eder (böylece Z: ‘yi çift tıklattığınızda, yaygın olarak kullanılan bir klasöre götürülür). Sistem Araçları’nın altında görünmesini bekleriz, ancak aslında Dosya Araçları bölümünde görünür.


Bazı programlar, testlerimiz sırasında başlatılamamış, versiyon ve windows sürüm hatalarından kaynaklı problemler oluşmuştur. Bir çoğu windows 10 üzerinde çalışacaktır. Ancak çalışmayan araçlar için üzerine sağ tuş tıklayarak uyum sorunu giderme ile çözebilirsiniz. Diğerleri ellerinden geleni yapıyor olsa da (örneğin, önemli bir düzenleme aracı var, ancak Windows XP’de hedefleniyor) Programların Windows 7 altında çalıştığını yada çalışmadığını test etmedik.


Yine de, süit özgür olduğu gibi ve mükemmel çalışan yüzlerce diğer işlevi de içerdiğinden, çok fazla şikayet etmek mantıksız görünüyor. Eğer bu tarz bir paketi keşfetmeyi seven yenilikçi ve teknolojik bir yapınız varsa, o zaman bir göz atın. Burada, etrafa bakmak için Net Tools’un yapabileceği her şeyi keşfederek saatlerce vaktiniz var. Çünkü çok fazla araç ve gereç var.


Net Tools 5 indir



Net Tools 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder